Nu är det avgjort, efter att ni alla varit in och röstat så otroligt bra, så blev det en jordskredsseger för namnet “Blue Me Away”. Om jag ska vara ärlig så hoppades jag på det också. :-) Så tack Hanna Brännlund för ditt härliga förslag! Det roliga var ändå att alla förslag fick åtminstone en röst så inget namn blev utan en röst, fint av er. :-)
Sminkan, nu heter ditt underbart vackra blåa frankenlack Blue Me Away! Jag tycker det passar väldigt bra, för jag kände det som att jag blev “blown away” av lacket, och då få in blå i namnet känns kanonbra. Hoppas att du Sminkan känner dig lika nöjd med namnet som jag gör.
Jag undrar också om du Sminkan tillåter att jag även får döpa ditt lila lack som jag fick av dig? För det har väl inget namn heller vad jag förstod?
Om jag får döpa det också, skulle ni vilja att jag har en omröstning med namnförslag även där? 
Blue Me Away
Now it’s sealed and done, after you all been in and added your votes so incredibly good, it was an easy win for the name “Blue Me Away”. If I have to be honest I was hoping for that name. :-) So thank’s to Hanna Brännlund for your lovely suggestion! One funny thing is that every suggestion got at least one vote, so every name ended up with at least one vote, nice of you. :-)
So Sminkan, now your beautiful blue franken polish is named Blue Me Away! I think it suits really well, because I felt like I was “blown away” by the polish, and then get the blue in that name felt great. I hope that you Sminkan is feeling as satisfied with the name that I do.
I wonder if you Sminkan would allow me to name the other purple polish that I also got from you? I think that, that one doesn’t have a name either?
If I’m allowed to name that polish would you like me to have a voting with name suggestions on that one too?

Blue Me Away