När den gulliga Sminkan skickade mig baslacket Aqua Base så var hon så snäll och skickade med två frankenlack som hon gjort själv. Superfina färger och lack, och idag ska ett utav dem få äran att visas upp i bloggen idag på Blå Måndag hos Mrs Data. Jag känner efter att jag lackat med det här att jag vill ha mer, kan inte Sminkan börja tillverka lack? Eller vad tycker ni efter att ha sett bilderna? Är det inte vackert så säg? 😉 Jag älskar det i alla fall. En underbar blå nyans, med fint glitter i olika färger och med lite svarta större runda korn, jag kan även se några ljusblåa hexagoner, en riktigt snygg kombination. Jag vill igen säga ett stort tack till dig Sminkan som gett mig dessa underbara lack! ♥
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, jag tänkte att jag ska försöka använda den så mycket jag kan nu så jag kan ge er en recension om den sen. Tre lager med Sminkan’s frankenlack, jag såg tyvärr inget namn på det. Jag hade nog klarat mig med två lager, men jag ville få fram en lite mörkare blå nyans. Ett avslutande lager med IsaDora Gel 6 in 1.
Formula: Som ni redan vet så har IsaDoras’s gel en något geleliknande konsistens, men är man van vid Seche Vite så är det inga problem. Jag gillar deras borste nu också. Konsistensen på frankenlacket var bra, lätt att lacka med, borsten var liten och det gjorde att det blev lätt att lacka med.

When the sweet Sminkan sent me the base coat Aqua Base she also sent me two franken polishes that she made herself. Super nice colours and polishes, and today one of them is having the honour of showing itself in the blog on Blue Monday at Mrs Data. I feel after I’ve polished with this that I want more, I wish Sminkan could start manufacture polishes? Or what do you think after you have seen the pictures? Isnt’t it beautiful? 😉 I love it anyway! A wonderful blue shade, with beautiful glitter in different colours and with some black bigger flecks, I can also see some light blue hexagons, a really nice combination. I’d like to say again to Sminkan a really big thank’s for these wonderful polishes! ♥
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, I thought I’d would try to use this so much as I can so I can give a review on it later on. Three coats with Sminkan’s franken polish, I couldn’t see any name on it. It could have been enough with two coats, but I wanted a more darker blue shade. A finishing coat with IsaDora Gel 6 in 1.
Formula: As you already knew IsaDora’s gel has a gel like consistency, but if you are used to Seche Vite it’s no problem. I like their brush now also. The consistency on the franken polish is good, easy to polish with, the brush was pretty small and that made it easy to polish with.