Jag älskar när jag kan hitta bra och billiga lack, eller makeup prylar. Jag letar runt på eBay och webbutiker här i Sverige. Jag beställde lite lack från eBay nyligen som kom för ett tag sedan och sedan har jag köpt mig ett nytt bas lack och en brun utan sol spray plus en del andra saker. Tänkte visa er mina inköp.

I love when I can find good and cheap polishes, or make up stuff. I look around on eBay and webb boutiques here in Sweden. I ordered some polishes from eBay recently that came a while ago and then I bought a new base coat and a Self Tanning Spray plus some other stuff. I thought I’d share my purchases.

Garnier Ambre Solaire Self Tanning Spray
Essie Grow Stronger Base Coat

Sedan köpte jag sex st lack från Transdesign.com. De är väldigt billiga där och snabba att leverera. Jag köpte några lack som står på min önskelista och några som det var bra pris på.
Then I bought 6 pcs polishes from Transdesign.com. They’re very cheap there and they’re fast at deliver. I bought some polishes that is on my wishlist and some polishes it was a good price on.

From left to right: Orly – Angel Eyes, Orly – Miss Conduct, Orly – Skinny Dip

From left to right: China Glaze – C-C-Courage, Color Club – Oooooo La La, Orly – Monster Mash

När jag var och klippte mig senast så visade min frisör mig en färginpackning. Jag färgar mitt hår rött just nu och rött hår tappar lätt färgen och kan se dassig ut. Då är det perfekt att använda en färginpackning som vårdar och ger lite färg och glans till håret. Hon hade i det när jag var där och klippte mig och jag blev riktigt nöjd med resultatet. Den kommer från Revlon.
When I was getting a haircut the last time, my hairdresser showed me a colour creme. I colour my hair red right now and red hair looses the colour easily and can look pretty dull. Then it’s perfect to use this colour cream that nurtures and gives some colour and shine to the hair. She applied it when I was there and got my haircut and I was very pleased with the result. It comes from Revlon.

Revlon Nutri Color Creme

Jag har sett flera nämna denna mascara som en favorit, och därför blev jag väldigt nyfiken på den. När det nu var dags att köpa en ny mascara så föll valet på denna från IsaDora. Den har en stor borste som består av både långa och korta strån, vilket gör att mascaran fördelas jämnt på alla ögonfransar. Den innehåller intensivt djupsvarta pigment, sitter säkert och smetar inte. Återstår att se om den blir en favorit hos mig.
I have seen severeal mention this mascara as a favourite, and that made me curious. When it was time for me to buy a new mascara the choice fell on this one from IsaDora. It has a big brush that consists of both long and short straws, which makes the mascara distributed even on all the eyelashes. It contains intensive deep black pigment, stay’s safe and wont smudge. Remains to see if this one becomes a favourite of mine.
IsaDora Big Bold Mascara

När IsaDora släppte sina vårnyheter så lanserade de en väldigt smart penna, som de kallar för EyeBrow Lifter. Den fungerar som en highlighter, den kan du använda för att lyfta och öppna upp ögonområdet. Jag känner att ju äldre jag blir, ju bättre är det att kunna ge ögat ett mer piggt och upplyftande utseende. Så därför köpte jag mig denna. Har inte hunnit testa än. Återkommer om vad jag tycker om den.
When IsaDora released their Spring News they launched a very smart pen, that they call EyeBrow Lifter. It works like a highlighter, you can use it to lift and open up the eye area. I feel that the older I get, the better it is to give the eye a more briskly and up lifthing look. So therefore I bought this one. I haven’t got the time to try it out yet. I’ll get back to you on what I think.

IsaDora Eyebrow Lifter

Den här kajalpennan såg jag i en annan blogg, tyckte den hade en väldigt smart sak, i ena änden har du själva kajalpennan, i andra änden har du en liten svamp så du kan sota efter du målat. Den här kommer från IDUN Minerals, som finns att köpa på Apotek. Du behöver inte vässa den heller, utan bara skruvar fram mer när du behöver. Innehåller inga parabener. Har inte hunnit testa denna heller än. Återkommer till er om den.
I saw this eyeliner in another blog, I thought it had a very smart thing, in one end you have the eyeliner and in the other end you have a little sponge so you can dab it after and get a smooky effect. This one comes from IDUN Minerals, and you can get it at the Pharmacy. You don’t need to sharpen this, you just screw it forward when you need more. It doesn’t contain any parabens. I haven’t tried this one either. I’ll get back to you on this one.

IDUN Minerals Eyeliner
Är det något ni är särskilt intresserade av? Är det något ni skulle kunna tänka er att köpa? Vad vill ni jag ska berätta om/visa upp i bloggen av dessa saker?
Is it something you are especially interested in? Is it something that you could buy? What do you want me to tell/show you in the blog of these things?