Hallå där ute alla mina läsare! Hoppas ni haft en bra helg och är laddade för en ny vecka, om inte hoppas jag ni får lite ny energi av att titta på ett underbart snyggt lack som jag visar upp idag. Det är Blå Måndag hos Mrs Data igen och jag som köpt på mig lite nya lack har en skönhet att visa upp idag. Det är ett nytt märke som jag inte visat i bloggen förut, men det är ett väldigt bra märke, nämligen Orly. Jag har köpt några sådana, så det kommer dyka upp ibland. Detta är dock ett minilack på bara 5,3 ml, men nu kan jag tänka mig att köpa ett i vanlig storlek. Idag visar jag upp Sweet Peacock från Orly’s höstkollektion Birds of a Feather 2011. Det är en underbar blå med en foil finish som gör att det händer mycket på naglarna. Det skimrar väldigt mycket och jag gillar det verkligen. Vad tycker ni om en sån här finish?
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, som jag måste säga ger resultat redan nu. Mina naglar har blivit något starkare, inte lika tunna och sköra, och börjat växt något. Så jag kommer absolut fortsätta med det. Två lager med Orly Sweet Peacock, det blev nästan helt opakt med ett lager. Ett avslutande lager med SV.
Formula: Väldigt bra konsistens, väldigt lätt att lacka med. Penseln är riktigt bra.

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, jag är medveten om att jag ser gul ut på händerna. Måste kommit åt någon inställning på kameran. Ska kolla upp det.

Hallo out there, my readers! I hope you had a lovely weekend and are excited for a new week, if not I hope you’ll get new energy by looking at a gorgeous polish that I’m showing today. It’s Blue Monday at Mrs Data again and I’ve bought some new polishes and I’m showing a beauty today. It’s a new brand that I haven’t shown in the blog before, but it’s a really good brand, namely Orly. I have bought some Orly’s, so they will appear sometimes. This is a mini polish on only 5,3 ml, but now I think I’ll buy one in normal size. Today I’m showing Sweet Peacock from Orly’s fall collection Birds of a Feather 2011. It’s a wonderful blue with a foil finish, it makes it happen so much on the nails. It shimmer’s very much and I really like it. What do you think of a finish like this?
Application: One coat with Essie Grow Stronger, and I think it gives effect already. My nails has become a bit stronger, not as thin and fragile as they were before, and they have start to grow some. So I’m definitely going to continue with this base coat. Two coats with Orly Sweet Peacock, it almost became opaque in one coat. A finishing coat with SV.
Formula: Very good consistency, very easy to polish with. The brush is really good.

I’m apologizing for the bad photos, I’m aware of the fact that I’m looking yellow on the hands. I must have touched on some settings on the camera. I’ll look it up.