Yaaay! Onsdag igen och det har blivit en så mycket mer härlig dag sedan Karin på Vacker&Underbar.se startade Grön Onsdag! Jag har nämligen grön som en av mina favoritfärger, och det vet ni som följt mig en tid nu, men samtidigt har jag fått fler favoritfärger sedan jag blivit en lacknörd. Idag visar jag en riktig skönhet om ni frågar mig, tyvärr så var det en väldigt svårflörtad skönhet som inte ville visa upp sin skönhet när den fotades, jag gjorde allt vad jag kunde men nej, så bilderna gör inte lacket rättvisa vill jag därför säga. Ha det i åtanke sedan. Den svårflörtade skönheten jag pratar om är Orly Meet Me Under The Mistletoe som kommer från Orly’s julkollektion ´Tis The Season 2010. Det är en vacker grön med grönt och blått skimmer i, även om jag upplever det blåa skimret som väldigt litet.
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, tre lager med Orly Meet Me Under The Mistletoe, det blir opakt med två men jag drog till med tre, ett lager med Clear Nail Gel igen.
Formula: MMUTM har en underbar konsistens, det första lagret kan se skirt ut, men efter andra så ser det bra ut. Lätt att lacka med och den tunna penseln gör att det går oerhört lätt att få fina kanter.
Glöm inte bort att ni kan rösta på namnförslag på det frankenlack jag visade i måndags, det som Sminkan tillverkat. Här till höger så ser ni röstningen. Hjälp mig att döpa detta underbara nagellack! :-)
Yaaay! Wednesday again and it has become such a lovely day since Karin at Vacker&Underbar.se launched Green Wednesday! I actually have green as one of my favourite colours, and you that has followed me for a while now know that, but at the same time I’ve got more favourite colours since I’ve become a polish nerd. Today I’m showing you a real beauty if you ask me, unfortunately it was a very difficult beauty that wouldn’t show itself when it was photographed, even though I did all that I could do, but no, the pictures doesn’t make the nail polish fairness. Have that in mind later on. The difficult beauty that I’m talking about is Orly Meet Me Under The Mistletoe that comes from Orly’s holiday collection `Tis The Season 2010. It’s a beautiful green with green and blue shimmer in it, even though I experience the blue shimmer as very small.
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, three coats with Orly Meet Me Under The Mistletoe, it’s opaque in two coats but I went ahead with three, one coat with Clear Nail Gel again.
Formula: MMUTM has a wonderful consistency, the first coat can look very sheer, but after the second coat it looks good. Easy to polish with and the thin brush makes it very easy to get nice edges.

Don’t forget that you can vote on name suggestions on the franken polish I showed you on monday, the one that Sminkan has manufactured. Here to the right you can see the voting. Please help me to name this beautiful nail polish! :-)