Dags för det tredje lacket ur O.P.I  Mariah Liquid Sand kollektionen, idag valde jag den blåa skönheten Get Your Number. Då kan ni räkna ut vilken jag spar till fredag, imorgon torsdag kommer nämligen ett annat inlägg. Det här lacket har en blå bas med en hel del prismatiskt glitter, som skimrar fint i flera olika färger, jag tittar väldigt mycket på mina naglar när jag haft dessa liquid sand lack på mig, de är helt underbara och jag har bestämt att jag ska köpa de stora sedan av alla fyra. De är grymma och jag föll för allihopa. Det trodde jag inte, men det har jag gjort. För er som undrar om dessa lack är svåra att ta bort så kan jag berätta att jag använder aceton till dessa och då är det inga större problem. Vilket är snyggast tycker ni? Med eller utan topplack?
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, tre lager med O.P.I Get Your Number, två lager med SV.
Formula: En väldigt bra konsistens även på detta och lätt att måla med, penseln är också bra.

Time for the third nail polish from O.P.I Mariah Carey Liquid Sand collection, today I chose the blue beauty Get Your Number. Then you can figure out which one I’ll be saving for friday, tomorrow at thursday there will be another post. This polish has a blue base with a whole lot of prismatic glitter, that shimmers in several different colours, I’m looking a lot on my nails when I’m wearing these liquid sand polishes, they’re so gorgeous and I’ve decided that I’m going to buy the big ones of all these four ones. They’re great and I fell for all of them. I didn’t thought I would do that, but so it is. All of you that wonders if they’re hard to remove, I can tell you that I use acetone for this ones and then it’s really no problem. Which is more beautiful, with or withour top coat?
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, three coats with O.P.I Get Your Number, two coats with SV.
Formula: A very good consistency on this one also and easy to polish with, the brush is also good.

With top coat
With top coat
With top coat
                              With top coat                                        With top coat