Så har den sista dagen på den här veckan kommit, otroligt vad fort den här veckan gått. Det är som vanligt Nail Art Sunday hos LeLack och jag vill vara med igen. Veckans tema är streck och jag valde att använda mig av mina stamping art saker igen. Det var så roligt förra gången så jag ville absolut göra det igen. Jag hittade ett mönster som består av en massa streck, inte raka, men i olika former som gör att de bildar ett snyggt mönster. Den lila färgen på lacket känner ni igen, det är den läckra Planks A Lot från O.P.I och till det vita mönstret använde jag Depend’s Nr 1063. Det blev inte helt perfekt, det var ett ganska stort mönster och det var inte helt lätt att få på det på nageln. Men det blev helt ok i alla fall.
Jag vill faktiskt ta tillfället i akt och igen tacka för alla nya följare och läsare jag fått, som är så otroligt gulliga och kommenterar så flitigt. Jag försöker kommentera tillbaka så mycket jag hinner på era bloggar också, jag vet hur mycket det betyder.
Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager med O.P.I Planks A Lot och sedan det vita Depend 1063 till stämplingen. Ett lager med SV.
Formula: Det är en väldigt bra formula på PAL, den blir nästan opakt på ett lager, den vita nr 1063 är lite tjockare och passar därför bra till stämpling tycker jag.

So is the last day on this week here, incredible how fast this week has gone by. As usual it’s Nail Art Sunday at LeLack and I want to participate again. This weeks theme is lines and I chose to use my stamping art things again. It was so fun the last time so I wanted to do it again. I found a pattern that consists of lot of lines, not straight, but in different shapes that makes them form a really nice pattern. I think you recognize the purple colour, it’s the lovely Planks A Lot from O.P.I and for the white pattern I used Depend’s No 1063. It wasn’t completely perfect, it was a pretty big pattern and it wasn’t so easy to get in on the nail. But it was ok anyway.
I want to take the opportunity to say thank’s agaian to all you new followers and readers that I’ve got, that is so incredibly cute and comments so frequently. I try to comment back as much as I’ve got time to on your blogs also, I know how much that means.
Application: One coat with Essie Nourish Me, two coats with O.P.I Planks A Lot and then the white with Depend 1063 for the stamping. One coat with SV.
Formula: It’s a really good consistency on PAL, it becomes nearly opaque in one coat, the white no 1063 is a bit thicker and therefore suits good for stamping I think.