Söndag igen och dags för Nail Art Sunday hos LeLack, temat för den här dagen var Converse, ni vet, det berömda skorna. Jag ska ärligt säga att jag hade tänkt strunta i att vara med, men sedan tittade jag på lite bilder och en tutorial som goa Elin skickade en länk till. Då tänkte jag att jag provar och sen får vi se hur det går. Jag körde på och det blev hyfsat, jag är absolut inte nöjd, och inte nog med det, jag slog i långfingernageln innan den torkat så den är missbildad, ni får försöka ha det i åtanke när ni tittar på bilderna. Sedan blev inte en del andra saker som jag ville heller, men det är min första gång jag ger mig på något lite svårare nail art. Så, som jag brukar säga, jag kan bara bli bättre.
Applicering: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, två lager av O.P.I Are We There Yet? på tummen, två lager av IsaDora Ocean Drive på pekfingret, två lager av A-England Guinevere på långfingret, två lager av Essie Funny Face på ringfingret, tre lager med Orly Skinny Dip på lillfingret. Vit tipp med IsaDora French Manicure Tip White. Snören, prickar och streck med Depend Art Liner, nr1062 och 1063. Avslutande lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1.
Formula: Konsistensen på alla lack var bra, Orly Skinny Dip var dock lite skir, så det fick bli tre lager för att få det opakt.

Sunday again and time for Nail Art Sunday at LeLack, the theme for this day is Converse, you know, the famous shoes. I”ll be honest with you and say that I was going to skip this, but then I looked at some pictures and a tutorial that sweet Elin sent me a link to. Then I thought I’d give it a try and see how it goes. I went with it and it was ok, I’m definiteley not satisfied, and then I hit my middle fingernail before it was dry so it’s deformed, please keep that in mind when your’e looking at the pictures. Then it was some other things that didn’t go so well either, but it’s my first time doing some difficult nail art like this. So, as I usually say, now I only can be better.
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, two coats with O.P.I Are We There Yet? at the thumb, two coats with IsaDora Ocean Drive on the index finger, two coats with A-England Guinevere on the middle finger, two coats with Essie Funny Face on the ring finger, three coats with Orly Skinny Dip on the pinky finger. White tip with IsaDora French Manicure Tip White. Strings, dots and lines with Depend Art Liner no 1062 and 1063. Finishing coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1.
Formula: The consistency on all polishes are ok, Orly Skinny Dip is quite sheer, so it had to be three coats to get it opaque.