Fritt tema för veckans Nail Art Sunday hos LeLack och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra först. Jag tog först fram stämpelgrejerna och lackade och gjorde några mönster, sedan blev det förstört och jag blev arg, ja det är den tiden i månaden. Så jag tog bort alltihopa och började om efter lite mat i magen, tog en annan färg som bas och tog fram striping tapen istället. Det är också pilligt och mitt tålamod var inte det bästa. Nåja, jag använde mig av ett nytt lack och märke för mig, nämligen E.L.F. och nyansen Mod Mauve. Det bytte jag till mig från en grupp på FB. Jag gav bort en hårolja som jag inte var förtjust i och fick ett nagellack tillbaka. Härligt! Eftersom jag kände mig lite på tvären så fick det bli vertikala linjer. Jag älskar nyansen Mod Muave som känns som en blandning mellan gammaldags rosa och en aning brunt. Så beskriver jag den, ni kanske har någon annat förslag. Jag ville ha något mörkt sedan kanske för att jag helt enkelt kände mig så. Nu till lacket och manikyren.
Applikation: Ett lager med IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, två lager med E.L.F. Mod Mauve, ett lager med SV, sedan lade jag dit striping tapen i det mönster jag ville ha. Ett lager med IsaDora Gothic Black, drog bort tapen och applicerade ett lager med SV igen.
Formula: Konsistensen på både MM och GB är bra, men jag ska nämna att min GB är något gammal så jag har haft i några droppar Seche Restore. Penslarna är kanon i båda märken, men som de flesta vet är IsaDoras ganska bred, men jag gillar den nu.

Free theme for this weeks Nail Art Sunday at LeLack, and I didn’t really knew what to do at first. I first took out my stamping gears and polished and did some patterns, then it was ruined and I got angry, yes it’s that time of month. So I removed it all and started over after getting some food in my stomach, I chose another colour as base and took out the striping tape instead. It’s also very fiddly and my patience wasn’t the best. Well, I used a new polish and brand for me, namely E.L.F. and the shade Mod Mauve. I switched it with a girl from a group on FB. I gave away a hair oil that I didn’t like so much and got a nail polish back. Lovely! I decided to do vertical lines. I love the shade Mod Mauve that feels like a mix between dusty pink and a bit brown. I’ll describe it that way, you may have another suggestion. I wanted a dark colour then perhaps just because I felt like that. Now to the polish and the manicure.
Application: One coat with IsaDora Clear Nail Gel 6 in 1, two coats with E.L.F. Mod Mauve, two coats with SV, then I added the striping tape in the pattern that I wanted it. One coat with IsaDora Gothic Black, I removed the tape and applied a coat with SV again.
Formula: The consistency on both MM and GB is good, but I should add that my GB is a bit old, so I’ve added a few drops of Seche Restore. The brushes is great in both brands, but as most of you may know, IsaDora’s brush is wide, but I like it now.