Det här är faktiskt mitt första nagellack från Make Up Store, jag har sett en del lack därifrån och var nyfiken på dem så jag klickade hem ett för ett tag sedan. Det blev Britta som är ett ljust gammelrosa/ljusrosa holografiskt lack. Jag läste någonstans att namnen på deras lack är namnen på deras anställda. Någon som vet om det stämmer? Det är fredag igen och Skimmerskuggans holofredag som jag då är med på igen. Jag har växlat i mitt gillande om rosa, för länge sen gillade jag rosa på nagellack och hade mycket olika nyanser i rosa och rött, sedan blev jag trött på det och nu gillar jag det igen. Så kan det vara för mig tydligen. :-)
Jag tycker det här är ett snyggt lack med fina regnbågar, den rosa färgen känns skön, tycker den är en blandning av ljusrosa och gammelrosa. Jag är lite arg på mig själv att jag inte hade läst om lacket innan jag köpte det, för det var inte så lätt att lacka med. Till detta är det nämligen bra att ha ett underlack typ Aqua Fix eller Aqua Base. Något att inköpa härnäst.
Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, först tre lager med MUS Britta, ett lager med SV, sedan ett lager med MUS Britta igen och ännu ett lager med SV. Detta för att det blev som kala fläckar på nageln när jag lade på ett nytt lager.
Formula: Den kändes väldigt bra, men däremot så behövs ett underlack som Aqua Base eller Aqua Fix. Annars är den väldigt lätt att lack med, och penseln kanonbra.

This is actually my first nail polish from Make Up Store, I have seen their polishes and was curious about them so I clicked home one of them a while ago. It was Britta that is a light pink holographic polish. I read somewhere that the names on their polishes are the names on their employees. Anyone who knows if that is true? It’s friday again and  I’m on Skimmerskuggans holofriday again. I have switched in my liking about pink, a long time ago I really liked pink on nail polish, then I got tired of it and now I like it again. This is how it can be for me sometimes! :-)
I think this is a great polish with nice rainbows, the pink colour feels nice, I think it’s a mixture of light pink and a more dusty pink. I’m a bit upset of myself that I didn’t read anything about this polish before I bought it, becuase it wasn’t so easy to polish with. To this polish you really need a base coat like Aqua Fix or Aqua Base. Something to pick up next time.
Application: One coat with Essie Nourish Me, at first three coats with MUS Britta, one coat with SV, and then a coat with MUS Britta again and then a coat with SV again. It had to be this way becuase it was bald spots on the nails when I applied one more coat.
Formula: It felt very good, but it really needs a base coat like Aqua Base or Aqua Fix. Otherwise it’s easy to polish with, and the brush is great.