Det här lacket köpte jag på Nelly.com för ett tag sedan och har inte använt det förrän idag. Det är China Glaze No Plain Jane och kommer från deras Bohemian Luster Chrome kollektion som kom ut hösten 2012, jag har ett till lack från den kollektionen, nämligen Deviantly Daring. Jag måste nog säga att jag tycker bätttre om DD än detta No Plain Jane. Jag trodde verkligen jag skulle älska det, men det känns som ett “nja” lack. Jag kanske skulle ha lagt på ett till lager, för jag tycker det ser mer lila ut på andra bilder jag sett. Men nja, jag vet inte. Det är ett duokromt lack, som växlar mellan lila och någon brun-grå färg. Finns risk för att detta lack hamnar i Lacka – Byt gruppen på FB. Får se om någon känner mer för detta lack än vad jag gör. :-) Men jag har funderat på det ett tag, så nu åkte det på. Synd att det inte levde upp till mina förväntningar. Vad tycker ni om No Plain Jane?
Applicering: Ett lager med Essie Grow Stronger, två lager med China Glaze No Plain Jane, det hade nog behövts tre ser jag på bilderna. Ett lager med SV.
Formula: En helt ok konsistens och penseln är bra.

I bought this polish on Nelly.com a while ago and I haven’t used it until now. It’s China Glaze No Plain Jane and comes from their Bohemian Luster Chrome collection that was launched at fall 2012, I have one more polish from that collection, namely Deviantly Daring. I must say that I think I like DD better than No Plain Jane. I really thought that I would love it, but it feels like a “well” polish. Maybe I would have added one more coat, because I think it looks more purple on other photos I’ve seen. But I don’t know. It’s a douchrome polish, that shifts between purple and a kind of brown-grey colour. This polish might end up in the “Lacka – Byt” group on FB. Let’s see if someone there feels more for this polish than I do. :-) But I have been thinking about it for a while, so now I polished with it. Too bad that it didn’t live up to my expectasions. What do you think about No Plain Jane?
Application: One coat with Essie Grow Stronger, two coats with China Glaze No Plain Jane, I think it needs one more coat. One coat with SV.
Formula: An ok consistency and the brush is good.