Jag har skrivit inlägg om min hand- och nagelvård och även om min ansiktsvård. Jag tänkte fortsätta på det temat och gå igenom hela kroppen. Så idag ska jag koncentrera mig på kroppen. Sist ut blir fotvård. Vintertid går hårt åt både händer, naglar och kroppen. Det gäller att ta hand om sig. 
Jag brukar duscha varje eller varannan dag, lite beroende på vad jag gjort så klart. Jag är lite dålig på att ta bad, men det kan också rekommenderas. Mina duschcremer varierar väldigt mycket, men den jag har just nu är en stor förpackning med Lux Bath & Shower Cream, vi brukar köpa dem i olika dofter.
I have written about my hand- and nail care and even about my skincare. I thought I’d continue with that theme and work my way through the whole body. So today I’m focusing on the body. Last out is the feet. The winter is hard for both hands, nails and our skin. One have to take care of oneself.
I usually takes a shower every or every other day, it depends on what I’m doing of course. I’m pretty bad on taking nice bath, but that can also be recommended. My shower creams varies a lot, but the one I uses right now is a big package of Lux Bath & Shower Cream, we usually buy them in different scents.

Ibland känner jag att huden är väldigt torr och behöver en uppfräschning då tar jag fram en body scrub, jag har använt mig av olika, men den som står i duschen nu är denna från Oriflame, en exfolierande duschcreme med oliv och bambu är det faktiskt, så då brukar jag utesluta duschcreme och bara använda denna. Tyvärr så tror jag inte att den finns kvar i deras sortiment, jag får försöka hitta en annan, för denna är snart slut. Den skrubbar lagom bra, och doftar friskt, och efteråt så är min hud len och mjuk. Det är bra att skrubba huden emellanåt, du får bort döda hudceller och din hy mår så mycket bättre.
Sometimes I feel that my skin is very dry and needs a really refresh, then I use my body scrub, I have used different ones, but the one that is in my shower now is this one from Oriflame, it’s really an exfoliating shower cream with olive and bamboo, so then I exclude shower cream and just uses this one. Unfortunately I think they don’t have this one in their range anymore, I just have to find someone else, because this one is almost finished. It’s scrubs good and smells fresh, and afterwards your skin is soft and smooth. It’s good to scrub your skin from time to time, you remove dead skin cells and your skin is doing a lot better.

Efter duschen så brukar jag smörja in mig, jag behöver egentligen smörja in mig efter varje dusch, speciellt nu på vintern, men jag ska erkänna att jag slarvar med det ibland, med det resultatet att jag blir torr och det kliar. Så egentligen är jag enbart dum som slarvar med det. Det tar inte många minuter. Även där varierar det vilken body lotion jag använder, just nu är det en stor förpackning med Lóreal Nutri Soft Velvet Body Lotion for Dry Skin. Jag minns inte vad den kostar, men jag tror den finns på Rusta och är inte speciellt dyr för sina 400 ml. Den har en fräsch, frisk doft som inte tar över, vilket kan vara bra till vardags.
After the shower I usually get some lotion on me, I really need the lotion after every shower, especially now on the winter, but I must confess that I don’t always use my body lotion, and then the result is that my skin gets dry and it itches. So I’m pretty dumb that don’t use it every time. It don’t take so much time. Even there it varies with which body lotion I use, right now it’s a big package with Lóreal Nutri Soft Velvet Body Lotion for Dry Skin. I don’t remember what it costs, but I think you can find it on Rusta and it’s not so expensive for it’s 400 ml. It has a fresh scent that don’t take over, which can be good for the workdays.

När jag är insmord så tar jag alltid på mig en deodorant, ni vet sedan tidigare kanske att min nya favorit är denna från Rexona, Maximum Protection. Först köpte jag den blåa, men nu blev det denna och den luktar ännu godare faktiskt. Den håller mig torr och jag luktar fräscht länge och väl, vilket känns skönt.

When I used the body lotion I always use some deodorant, you know since before that my new favourite is this one from Rexona, Maximum Protection. First I bought the blue one, but now it was this one and it even smells better. It keeps me dry and I smell fresh a really long time, which is nice.
Efter deon så vill jag oftast ha en parfym på mig, min favorit som jag haft ett bra tag nu är Burberry The Beat. Det är en doft som passar mig och som jag älskar att ha på mig. Jag brukar spruta lite på bröstet och sedan strax nedanför öronen på halsen. Ibland även på handlederna. Det är bra att ha på parfymen ett tag innan man ska iväg för då hinner doften lägga sig lite och du slipper dofta som en hel parfymbutik. 
After the deo, I often uses a perfume, my favourite that I’ve got a while now is Burberry The Beat. It has a scent that suits me and that I like to wear. I usually spray some on my chest and then just below my ears on the neck. Sometimes even on my wrists. It’s good to apply the perfume a while before you have to go out because then the scent has some time to cool down and then you don’t have to smell like a whole perfume shop.

Har ni några knep eller tips att lägga till när det gäller kroppsvård? Kommentera gärna, eller fråga om det är något ni undrar över.
Do you got any tricks or tips that you would like to add when it comes to skincare? Please comment or ask me if there is something you would like to know.