Jag har en riktig skönhet för er idag, som kommer från Zoyas julkollektion Ornate. Där finns det många skönheter som jag skulle vilja ha. Men idag visar jag den guldiga Ziv. Jag har visat lite av detta lack förut, men då i en nail art, nu vill jag verkligen visa enbart Ziv. Den passar utmärkt att ha till festliga sammanhang tycker jag, den är så vackert guldig. Det är väldigt bra kvalitet på Zoyas lack, och det som gör dem ännu bättre är att de består av en miljövänlig formula. Ziv är ett snyggt guldlack med en snygg metallfinish, man kan även se lite svagt brunt och silvrigt i lacket. Jag älskar lacket verkligen. Vad tycker ni om det?
Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager med Zoya Ziv, däremot tog jag inget toplack på denna gång, mer om det får ni läsa om imorgon.
Formula: En väldigt bra konsistens som gör det väldigt lätt att lacka med, det blir lätt opakt och penseln är underbar. Jag önskar jag hade fler Zoya lack.

I have a real beauty for you today, that comes from Zoyas Christmas Collection Ornate. There are several beauties there that I would like to have. But today I’m showing you the golden Ziv. I have shown you a little bit of this polish before, but then in a nail art, now I only want to show Ziv. It really suits for festive occasions I think, it’s so beautiful golden. It’s very good quality of Zoya’s polishes, and what makes them even more better is that they consist of an eco-friendly formula. Ziv is a gorgeous golden polish with a nice metal finish, you can also see a mildly brown and silver in the polish. I really love this polish. What do you think about it?
Application: One coat with Essie Nourish Me, two coats with Zoya Ziv, but I didn’t apply any topcoat this time, you’ll read more about that tomorrow.
Formula:A very good concistency that makes it easy to polish with, it’s very easy opaque and the brush is wonderful. I wish I had more Zoya polishes.