Jag tänkte visa er fler nya saker som jag köpt den senaste tiden. Inga stora saker, men det kanske är något som jag kan tipsa er om. Jag har köpt mig en riktigt bra antiperspirant deodorant från Rexona. Jag har provat massor med olika märken ett bra tag nu. Den senaste tiden tycker jag att jag fått en annan svettning, jag gissar på att det beror på åldern, och även mediciner. Har inte haft problem på väldigt länge, senast när jag var i tonåren. Men när kvällen kommer så upplever jag att inga deodoranter håller längre, fast det står att det ska hålla 48 timmar. Så nu har jag köpt den här:

Det står att den ska ge maximalt skydd under 48 timmar, det återstår att se. Den ska inte irritera eller kännas obekväm och jag har använt den idag och det har känts bra. Men jag vill använda den flera dagar för att ge en bra recension av den. Pris: 99 kr på Åhléns.

I thought I would show you some new things that I bought recently. No big things, but maybe there are something I can tell you about. I have bought myself a really good antiperspirant deodorant from Rexona. I have tried several with different brands for a while now. For a while now I experienced that my sweating have changed, I guess that it’s because of my age and on medicine. I haven’t had any problem for a long time now, tha last time I had that was when I was a teenager. But in the evening I can sense that no deodorants will last, even though it says that they will last for 48 hours. So now I have bought this one: (Picture above)

It says that it will give maximum protection for 48 hours, it remains to be seen. It won’t irritate or feel uncomfortable and I have used it today and it has felt good. But I want to use it for several days before I can give you a review. Price: SEK at Åhléns.

Sedan har jag även köpt två stycken Art Liner från Depend. De kan jag använda till nail art. De har en väldigt smal och tunn pensel vilket gör att du kan måla mera detaljerat. Jag började med att köpa en svart och vit färg. Pris: 39 kr på Kicks.

Then I have bought two Art Liner from Depend. I can use them for nail art. They’ve got a very thin brush which makes it more easy to do detailed nail art. I began with buying a black and white one. Price: SEK 39 at Kicks.

Sedan har jag haft behov av att vilja fixera min makeup eftersom jag äter två olika mediciner som gör att jag svettas, och speciellt i ansiktet. Då blir det väldigt svårt att få en makeup att hålla sig snygg och hållbar under en dag. Jag fick se att den här rekommenderades på en blogg, så jag tänkte att jag skulle testa den. Så nu har jag beställt den och den är på väg hem nu. Den sprayar man över en färdig makeup, ungefär som man sprayar en hårspray över en färdig frisyr. Det ska bli oerhört spännande att testa den. Pris: Ca 34 kr på e.l.f. 
Then I have the need for wanting to fixate my makeup because I take two different medicines that makes me sweat, and especially in the face. Then it’s hard to get the makeup to stay fresh during a day. I got a hold of this on a blog when it was recommended, so I thought I would try this out. So now I’ve ordered it and it’s on it’s way home now. You spray it over your makeup, just like you spray with a hairspray over your hairstyle. It will be exciting to try this. Price SEK 34 at e.l.f.