Nu har jag använt Nioxin Hair System Kit i 4 veckor och tänkte därför ge er en recension på produkterna. Det här är alltså ett set som utlovar ett tjockare, fylligare hår inom 4 veckor. Jag hade nr 4 som är för fint och kemiskt behandlat hår eftersom jag färgar mitt hår.
Jag lider som sagt av väldigt tunt hår och sedan sitter även mina hårstrån inte så tätt som jag kan önska. När man lider av det som jag gör är man villig att prova det mesta. Jag ville därför prova detta då min frisör rekommenderade detta set. Det finns olika kit för vilken typ av hår du har.
Now I’ve used Nioxin Hair System Kit for 4 weeks and I’m going to give you a review of the products.
This is a set that promises thicker, fuller hair within 4 weeks. I had nr 4 that suits thin and chemically treated hair, because I colur my hair. 
I suffer from very thin hair and then my hairs are not so close to each other as I want. When you’re suffering of this you are willing to try out almost everything. Therefore I wanted to try this when my hairdresser recommended this set. There are different sets to suit just your hairtype.
Man ska köra det i början som en kur i 4 veckor och då får man bara använda dessa tre produkter. Det har jag verkligen gjort, man fick däremot använda vilka stylingprodukter man ville. 
Jag ville såklart att det skulle fungera så till en början tyckte jag att håret kändes något tjockare, men det upptäckte jag sedan att det inte var så, antagligen bara ett önsketänkande. 
You shall do this in the beginning as a treatment in 4 weeks and you’re supposed to only use this three products. I have really done that, you could use any styling products as you wanted.
Of course I wanted this to work so in the beginning I thougt that my hair felt thicker, but then I discovered that it wasn’t so, probably just wishful thinking.


Det innehåller ett shampoo, balsam och en scalp treatment. Man ska massera in shampoot ordentligt, låta det verka i 1-2 minuter, sen skölja ur och sedan massera in balsamet, det ska verka i 1-3 minuter, skölja igen. När jag kommit ur duschen masserade jag sedan in scalp treatment i hårbotten som är en behandling som du inte ska skölja ur. Det ska du applicera när håret är handdukstorrt.
It contains a shampoo, conditioner and a scalp treatment. You shall massage the shampoo properly, then let it work for 1-2 minutes, rinse it out, and then massage the conditioner, it  will work for 1-3 minutes and rinse it out. When I’m out of the shower I massaged the scalp treatment in the scalp that is a leave in treatement. You should apply this on a towel dried hair.
                                   
Det som var bra var att om man inte är nöjd med resultatet så kunde man skicka in kvittot och få pengarna tillbaka. Eftersom jag nu känner att jag inte har märkt någon skillnad på mitt hår så har jag valt att skicka in kvittot och få tillbaka pengarna. Jag hade så gärna velat ha ett bra resultat, men märker ingen skillnad. 
Ifall ni vill läsa mer om dessa produkter så har ni deras hemsida här.
It was good that if you weren’t satisfied with the result you could send in the receipt and get your money back. Since I’m not feeling any difference in my hair Ive chose to send in the receipt and get the money back. I really would have got a good result, but I can’t sense a difference. If you want to read more of this products, their website is here.