Var ute och shoppade igår, men denna gången var det faktiskt maken som shoppade mest, det ni. Men några saker shoppade jag minsann. Idag får ni se det lacket som jag inte kunde låta bli att köpa med mig hem. Det här är ännu en av mina favoritfärger, brons är en så varm och snygg färg tycker jag. Jag tycker den passar min hudfärg också, den är så snygg på naglarna, knappt det syns på bilderna, men hoppas ni förstår min kärlek till färgen. Tyvärr syns penseldragen en del, men det struntar jag i nu för färgen är så otroligt vacker. Nu blir det inte nagellacksinlägg på några dagar, för imorgon ska jag till nagelteknologen för att fylla på gelen och laga den nageln som är trasig. Men det kommer andra inlägg.
Applicering: Ett lager av O.P.I Base Coat, två lager med O.P.I Brisbane Bronze och ett lager med SV.
Formula: Väldigt bra konsistens och penseln bra, men det brukar alltid vara så med O.P.I-lacken, därför de är ett av mina favoritlack.

Yesterday I was out shopping, but this time my husband bought more than me actually. But I bought some things. Today you’ll see the polish that I couldn’t resist. This is yet another of my favourite colours, bronze is such a warm and great colour I think. I think it suits my skin tone, it’s so beautiful on the nails, it’s hardly shows on the pictures, but I hope you understand my love for the colour. Unfortunately the brushstrokes are visible, but I don’t care because the colour is so beautiful.
Now you wont see any nail polish posts for a few days, because tomorrow I’m going to the nail technologist to refill the gel and to fix the broken nail. But I’ll have other posts.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, two layers with O.P.I Brisbane Bronze and one layer with SV.
Formula: Very good concistency and the brush are good, but on O.P.I polishes it usually are that way, that’s why they’re one of my favourite polishes.