Jag har inte visat upp denna färgen på ett tag kände jag, så därför fick det bli en röd skönhet idag. O.P.I Animal-istic är en riktigt härlig röd nyans, det är en något ljusare röd med ett underbart skimmer i rosa och guld, tyvärr så tycker jag inte riktigt att det framgår på mina bilder, men hoppas ni kan njuta av detta lack ändå. Det är ett väldigt läckert lack och jag gillar det verkligen. Vad tycker ni? Gillar ni röda lack? Vad är er favorit när det gäller röda lack? Jag vet inte om jag har någon röd favorit….än. :-)
Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager med O.P.I Animal-istic, ett lager med SV.
Formula: Konsistensen var helt ok, och penseln fungerar bra.

I feel that I haven’t shown you this colour for a while now, so that’s why it will be a red beauty today, O.P.I Animal-istic is a really lovely red shade, it’s a bit lighter red with a beautiful shimmer in pink and gold, unfortunately I think that that doesn’t shows on my picture. But I hope you can enjoy this polish anyway. It’s a very delicious polish and I really like it. What do you think? Do you like red polishes? What’s your favourite when it comes to red polishes? I don’t know if I got any red favourite…yet. :-)
Application: One coat with Essie Nourish Me, two coats with O.P.I Animal-istic, one coat with SV.
Formula: The consistency is ok, and the brush works fine.