En av de roligare sakerna med att ha blogg är att man kan ändra designen på den, för att få den så användarvänlig, lättläst och snygg som möjligt. Jag gillar att hålla på med det, jag var ett tag inne på att studera till webmaster. Jag kom till och med in på utbildningen, men ändrade mig och sökte in på en annan utbildning.
Jag har känt en längre tid att det har varit för mycket färger på bloggen och sedan var jag inte nöjd med min header heller. Men nu gjorde jag om den, ny header och ny mall på designen.
Nu vill jag alltså veta vad ni tycker om den? Vad har blivit bättre och vad har blivit sämre? Ska jag fortfarande ändra på något? I så fall vad? Bloggen är till för er läsare så jag vill så klart att ni ska uppskatta den. Ni vet väl också att ni alltid kan klicka på bilderna för att se dem i ett större format?

One of the more funnier things with having a blog is that you can change the design on it, to get it so user-friendly, easy to read and as good looking as possible. I like to keep on with those things, I was for a while in to study to become a webmaster. I actually was accepted to that program, but changed my mind and looked for another education.
I’ve felt for a long time that it has been too many colours on the blog and then I wasn’t satisfied with my header either. But now I’ve remade it, new header and a new template to the design.
Now I want to know what you think about it? What has become better and what has become worse? Do you think I still should change anything? If so, what? The blog is for you, my readers so of course I want you to appreciate it. 
Do you know that you can click on the pictures to see them in a bigger size?