Söndagen är här och temat för NailArt Sunday är prickar. LeLack bjuder in NailArt Sunday och jag vill såklart vara med. Jag älskar att hålla på med prickar just för att det är en enkel nail art sak att göra och mina dotting tools är så nya. Jag har fortfarande mycket att lära och jag gjorde misstag även denna gång, jag valde en för stor dotting tool denna gången, så prickarna blev för stora. Sedan gjorde jag ränder med mina nya penslar men de blev inte helt rakt, tror jag ska använda mig av min striping tape för att lägga en mer exakt rand. Nåja, man lär sig hela tiden, så nu får ni försöka bortse från att det inte är perfekt utan mer titta på färger osv. Jag blir ofta inspirerad av My Nail Polish Online, som är en expert på att göra snygga nail arts med dots.
Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, två lager med IsaDora Sweet Violet, sedan använde jag mig av IsaDora French Manicure Nail Tip White, den enda vita jag hade hemma, för att göra prickarna och ränderna. Sedan ett lager med SV.
Formula: Som jag skrev igår, ett lite för tjockt Sweet Violet, och även den vita var något för tjockt, de har stått för länge. Jag droppade ut lite av de vita lacket på en bit aluminiumfolie, där doppar jag dottingtoolet och penseln.

Det blev en bonusbild på vår katt Tussan som kröp in i fotostudion, när jag höll på att ta korten och ville vara med på bild. Sötnosen!

Sunday is here and the theme for NailArt Sunday is dots. LeLack invites to NailArt Sunday and I want to take part of course.  I love to do dots just because it’s a simple nail art to do and my dotting tools is brand new. I still have much to learn and I made some mistakes even this time, I chose a too large dotting tool this time, so the dots were too big. Then I made stripes with my new brushes, but they wasn’t completely straight, I think I have to use my striping tape to apply a more straight stripe. Well well, I’ll learn more and more trough time, so you have to ignore that it’s not perfect, but look at the colours and so on. I often get inspired by My Nail Polish Online, she is quite an expert to do nail arts with dots.
Application: One coat with O.P.I Base Coat, two coats with IsaDora Sweet Violet, then I used IsaDora French Manicure Nail Tip White, the only white I had at home, to do the dots and the stripes. Then a coat with SV.
Formula: As I wrote yesterday, a bit too thick Sweet Violet, and even the white was a bit too thick, they are a bit old I think. I spilled some of the white on a bit foil and then I dipped the dotting tool and brush in it.

It’s an extra picture on our cat Tussan that crawled inside the photostudio, when I was taking the pictures and wanted to be in a picture. Cutie pie!