Idag är det söndag och då är det dags för NailArt Sunday hos LeLack. Jag ville såklart använda mina nya dotting tools som kom i veckan. Jag beställde ett set med 5 st på eBay. Kostade endast 13 kr så jag letar en hel del på eBay nu. Allt är så otroligt billigt där. Ni får ett inlägg med mina dotting tools senare. Jag har blivit så inspirerad av My Nail Polish Online, hon gör så mycket snygga nail arts med dots. Nu när jag ser på bilderna så syns inte den mörkröda färgen så bra på korten tyvärr, men i verkligheten syns det desto mer. Synd, men jag är faktiskt nöjd för att vara min första gång med dotting tools. Men nu får jag träna mer så det blir ännu bättre framöver. 
Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, två lager med Essie Funny Face, dots med Nubar Mystique och O.P.I Malaga Wine, ett lager med Seche Vite.
Formula: Essie FF var helt underbart att lacka med som jag skrev igår, Nubar Mystique var bra att använda till dots, O.P.I Malaga Wine var något för tunn för att ha till dots. 
Today it’s sunday and then it’s time for NailArt Sunday at LeLack. I wanted to use my dotting tools of course that arrived this week. I ordered a set with 5 pcs at eBay. The price ws only SEK 13 so I’m looking at eBay a lot now. Everything is so cheap there. You’ll get a blog post of them later on. I’ve become so inspired by My Nail Polish Online, she makes so great nail arts with dots. Now when I look at my pictures I can tell that the dark red colour doesn’t show as much as I wanted unfortunately, but in real life they are much more visible. Too bad, but I’m actually pleased with my first time with dotting tools. But now I have to excerise at this.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, two layers with Essie Funny face, dots with Nubar Mystique and O.P.I Malaga Wine, one layer with Seche Vite.
Formula: Essie FF was so wonderful to polish with as I wrote yesterday. Nubar Mystique was good to use for dots, O.P.I Malaga Wine was a bit to thin to use for dots.