Jag är så otroligt glad ikväll och måste dela med mig av glädjen. Jag skrev om en giveaway i bloggen för ett tag sedan, hos My Nail Polish Online. Priset var ett Deborah Lippman lack och inte vilket som helst utan Let’s Go Crazy. Det ser så otroligt snyggt ut och jag vet redan nu att jag kommer älska det. Jag hoppade högt av glädje här hemma när hon skickade mailet och talade om att jag var vinnaren. Tänk så lätt det är att glädja mig! :-) TACK så mycket för vinsten! Titta gärna in på hennes blogg, hon är suverän! Så här såg det ut när Ina visade upp lacket i sin blogg:

Bilden är tagen från My Nail Polish Online
The picture is taken from My Nail Polish Online
I’m so incredibly happy tonight and want to share my joy with you! I wrote about a giveaway in my blog a while ago, at My Nail Polish Online. The prize was a Deborah Lippmann polish and not just any polish, but Let’s Go Crazy. It looks incredibly beautiful and I already know that I’m going to love it. I jumped up and down of joy here at home when she sent me the email and told me I was the winner. So easy it is to make me happy! :-) THANK’S so much for the prize! Check out her blog, she’s so great! This is what it looked like when Ina showed the polish in her blog: (See picture above)