Hoppas ni haft en skön helg och laddat upp med energi för en ny vecka. Jag startar måndagen med att vara med på Mrs Data’s Blå Måndag. Det här lacket har ni sett tidigare, men inte i sin helhet utan då i en nyårsmanikyr. Jag tycker detta är en underbar blå färg och själva lacket är även det riktigt bra. Jag var så nyfiken på att använda mitt Stamping Nail Art set, så det åkte fram idag. Jag bestämde mig för att börja med ett enkelt mönster så jag kan avancera ju mer jag lär mig. Så ett litet, enkelt men sött blommönster fick det bli. Jag började med tummen bara för att testa. Jag lyckades bra och fortsatte sedan, det blev inte perfekt, men helt ok för att vara min första gång. Jag målade på lite vit färg från Depend Art Liner då den är något tjockare, skrapade av överflödig färg och rullade med stämpeln över mönstret. Jag fick upp mönstret och rullade det sedan över nageln. Inte alls så svårt och det var riktigt roligt. Jag körde med samma mönster på alla naglar, men man kan absolut variera sig om man känner för det. Detta kommer jag absolut prova på snart igen. Vad tycker ni om att göra nail art på detta sätt?
Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager med H&M Blue My Mind, stämpeln med Depend Art Liner Nr 1063, ett avslutande lager med SV.
Formula: Väldigt bra konsistens på BMM, penseln är bra, men ibland känns handtaget lite klumpigt. Depend 1063 var väldigt bra för Stamping.

I hope you had a nice weekend and are loaded with new energy for a new week. I start the monday with participating on Mrs Data’s Blue Monday. You have seen this polish before, but not in it’s completeness but in a New Year’s manicure. I think this is a wonderful blue colour and even the polish itself is really good. I was so curious in using my Stamping Nail Art set, so that came out today. I decided to begin with a simple pattern so I can make progress as I go along. So a small, simple but sweet flower pattern it had to be. I started out with just my thumb to try. I did ok and carried on, it wasn’t perfect but ok for being my first time. I painted with some white colour from Depend Art Liner, becuase it’s a bit thicker, I scraped off the excess paint and rolled with the stamp on the pattern. I got the pattern and then rolled it over the nail. Not so hard and it was really fun. I used the same pattern on all my nails, but of course you can vary if you feel for that. I will absolutely try this soon again. What do you think about doing nail art like this?
Application: One coat with Essie Nourish Me, two coats with H&M Blue My Mind, the stamp with Depend Art Liner Nr 1063, a finishing coat with SV.
Formula: Very good consistency at BMM, the brush is good, but sometimes the handle feels clumsy. Depend 1063 was very good for Stamping.