Jag lovade att ge en recension om produkterna i Glossybox’s New Year’s Box. Det var en guldig och exklusiv box som såldes i ett begränsat antal. Värdet på boxen ligger på över 1000 kr. Jag betalade 229 kr för fem fina produkter. Jag har använt produkterna nu och är väldigt nöjd med nästan alla produkterna. Det är endast en produkt som jag inte gillar. Det kommer jag till senare.

I promised to give you a review of the products in Glossybox’s New Year’s Box. It was a very goldy and exclusive box that was sold in a limited edition. The worth of the box is over SEK 1000. I paid SEK 229 for five nice products. I have used the products now and I’m very satisfied with almost every product. It’s only one I don’t like. I’ll come to that later.

1. Jag blev riktigt glad när det kom med en palett från NYX med både ögonskuggor, primer och läppglans. Testade ögonskuggorna på nyårsafton och de innehöll bra pigment som gav fin färg. Det är matta ögonskuggor vilket jag gillar. Färgerna passar mig känner jag så den här paletten kommer absolut komma ännu mer till användning. Bra att ha med sig i väskan för att fräscha till sig, eller för att fixa till läpparna. Det var den dyraste produkten som var med. Den gick på nästan 400 kr.
1. I was really happy when I saw that it was a palette from NYX in the box, with both eyeshadows, primer and lipglosses. I tested the eyeshadows on New Year’s eve and they contained good pigment that gave nice colour. It’s matt eyeshadows which I like. The colours suits me so this palette will come to great use for me. It’s good to bring along in the purse to freshen up, or to fix your lips. It was the most expensive product in the box. It almost costs SEK 400.

2. Här kommer nu den produkt som jag inte är nöjd med, det är en produkt från Model Co som det står att du ska kunna använda till dina kinder som rouge och till läpparna för att ge färg. Jag vill inte ens ha det på mina kinder, för jag föredrar torr rouge i puderform. Provade på läpparna och det var en väldigt tunn, mörkröd vätska som kom ut, jag provade att dutta på läpparna, men inte tyckte jag att det gav någon färg. Så nä, den gillar jag inte tyvärr. 
2. Here is the product that I’m not happy about, it’s a product, it’s a product from Model Co that says that you can use for your cheeks like a blusher and for your lips to give colour to them. I dont even want that on my cheeks, because I prefer dry blusher in powder. I tested on my lips and it was a really thin dark red fluid that came out, I tested to dab on my lips, but I don’t think that it gave me any colour. So no, I don’t like that, sorry.
3. Den här produkten var mycket bättre, ett läppglans från märket Kryolan. Det är ett mörkt rött läppglans som ger mycket färg, den är dryg, du behöver inte ha på mycket, den ger en väldigt fin och mörk röd färg åt dina läppar. Däremot så har jag lite svårt att ha så stark röd färg på mig förutom till fest. Så ja jag kommer använda den, men däremot inte mer än till festliga tillfällen.
3. This product was a lot more better, a lip gloss from the brand Kryolan. It’s a dark red lip gloss that gives a lot of colour, it’s lasting, you don’t need to have so much on, it gives a very nice and dark red colour on your lips. However, I don’t like to have such strong red colour other than when I’m on parties. So yes, I’m going to use it, but just for festive occasions.
4. En svart mascara från BM beauty, jag provade den faktiskt idag och den var bra. Men du får ta i lite för att få färgen att fastna på fransarna. Jag upplevde att den var något tjockare i konsistensen än den mascaran jag annars använder. Men jag fick bara arbeta lite mer med borsten så gick det bra. Tyckte den separerade fransarna bra och gav även bra längd åt fransarna.
4. A black mascara from BM beauty, I tried it today actually, and it was good. But you have to brush a lot of mascara on to get it to stay on the lashes. My experience is that it’s a bit thick in the consistent other than my usual mascara. But I only had to apply some more with the brush, then it went well. I think it separated the lashes and gave good length on the lashes.
5. Till sist, ett silvrigt nagellack från Nails Inc som jag gillar väldigt mycket. Det passade väldigt bra till nyårsfesten, så jag gjorde en svampning med den på en blå bas. Ni kan se den manikyren här. Det är ett väldigt lättmålat nagellack och jag gillar konsistensen och penseln. Riktigt snygg festlig färg!
5. At last, a silvery nail polish from Nails Inc that I like a lot. It suited very well on New Year’s Eve, so I did a sponging with it on a blue base. You can see that manicure here. It’s a very easy nail polish to paint with and I like the consistency and the brush. A very nice and festive colour!
Man fick även med en guldig bonus, en snygg necessär att ha makeupprodukter med eller något annat man önskar. Överlag en väldigt bar nyårsbox! Vad tyckte ni andra som köpte boxen?
You also got a goldy bonus, a beautiful toliet bag to pack your makeup products in it or somehing else that you want. Over all a very good New Year’s box! What did you think of the box, you who bought it?