Jag vill lära mig lite mer nailart och insåg att jag måste införskaffa mig lite fler verktyg för att kunna skapa konsten på ett snyggt sätt. Med de rätta verktygen så går det lättare och det blir faktiskt roligare. Jag är inne en hel del på eBay och kikar runt nu, det var där jag hittade dotting tools till ett oerhört bra pris. De kostade endast 13 kr.  Det är verkligen mitt tips till er som vill hitta billiga lack, verktyg m.m., sök där. Leta reda på en Top seller och kolla att de fraktar till Sverige. Jag har köpt dotting tools, penslar och striping tape. Jag har bara hunnit använda dotting tools än. Men ser fram emot att testa tapen och penslarna också.
Det blev så mycket lättare att göra söta prickar med dotting tools, jag hällde ut lite lack på en aluminiumfolie bit och doppade dem i det och sedan klickade dit pricken på nageln. Lätt och roligt. Det var 5 st i olika storlekar och färger. Jag använde mig endast av två st första gången, men ska se till att använda alla framöver, det var så kul att göra prickar.

I want to learn more nail art and realized that I needed to acquire some more tools to be able to create the art in a nice way. With the right tools it goes a lot more easy and becomes more fun actually. I’m on eBay a lot now and checks it out, I found the dotting tools there to a very good price. They only cost SEK 13. That is really my tip to you who wants to find cheap polishes, tools etcetera, try there. Find a top seller and make sure that they ships to Sweden. I have bought dotting tools, brushes, and striping tape. I have only had the time to use the dotting tools. But I’m lokking forward to use the tape and brushes too.
It was so much easier to make small cute dots with the dotting tools, I poured out some polish on a foil bit and then I dipped them in it and then clicked the dot on the nail. Easy and fun. It was 5 pcs in different sizes and colours. I only used two at my first time, but I’m going to use them all later on, it was so fun making dots.

De ligger i ett vanligt plastfodral som ändå skyddar dem en del och lättare att ha alla på ett och samma ställe. Det är en snygg design på dem, vilket gör det ännu roligare tycker jag.
They comes in a usual plastic case that protects them a bit and gets easier to have them all in one place. It’s a nice design on them, which makes it even more fun I think.