Årets första dag inleder jag med att lacka mina naglar med min favortfärg, grön! Jag kanske inte ska säga att det är min största favoritfärg när det gäller nagellacksfärger, men i alla fall en av dem. China Glaze nagellack är även det ett helt nytt märke för mig. Jag har tidigare bara rört mig med de billigare märkena, men nu har jag upptäckt fler märken på bara några månader, vilket är enormt roligt och givande. Dessa märken jag har upptäckt är mer exklusiva och har en otrolig kvalitet på sina lack. Visst kan det finnas billiga lack som är väldigt bra, absolut! Men jag tycker det är roligt att få en större bredd i märken på mina lack, och då blir det även bredd i kostnader för lack så klart. Den här nyansen heter Agro och är ett olivgrönt lack, med en guldig nyans i sig, vilket gör det ännu snyggare. Det här lacket är så otroligt vackert, eller vad tycker ni?
Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, två lager med China Glaze Agro, men det var opakt på ett lager faktiskt, det var jag som valde att göra två lager pga min franska manikyr. Ett lager med Seche Vite.
Formula: En bra konsistens, något tjock, så ibland syns penseldragen. Men den snygga färgen uppväger det, för mig i alla fall. Penseln var något längre, men ändå en normal och bra pensel.

I begin the first day of the year with polishing my nails with my favouritcolour, green! I can’t say that it’s my biggest favouritcolour when it comes to nail polishes colours, but at least one of them. China Glaze nail polishes is also a new brand for me. Earlier I have only been painting with the more cheaper polishes, but now I have discover more brands in just a few months, which is very fun and rewarding. These brands that I’ve discover are more exclusive and has an incredible quality on their polishes. By all means, there are cheap polishes that are really good, absolutely! But I think that it’s fun to get a greater width on the brands of my polishes, and of course I’ll get a greater width in the costs for the polishes. This shade is called Agro, and is a olive green polish, with a goldy shade in it, which makes it even more beautiful. This polish is so incredibly beautiful, don’t you think?
Application: One layer with O.P.I Base Coat, two layers with China Glaze Agro, but it was opaque on one layer actually, it was me who wanted one more layer because of my french manicure. One layer with Seche Vite.
Formula: A good consistency, a bit thick, sometimes the brush strokes becomes visible. But the great colour outweighs it, at least for me anyway. The brush was slightly longer, but yet normal and a good brush.