Jag vann en tävling hos IsaDora i förra veckan. De har en tävling på Twitter som de kallar för #wonderfulwednesday. Man ska svara på en fråga och sen lottar de ut en vinst. Jag vann ett nagellack från deras julkollektion Northern Lights. Det blev det vackert silvriga North Star, det var tur eftersom jag redan har det vackra Polar Nights. När det lacket kom hem i brevlådan så blev jag överraskad eftersom de hade varit så gulliga och stoppat med tre andra produkter i reseförpackningsstorlek. Snällt! Det silvriga lacket North Star gav mig en idé om att våga prova på en gradient. Alla nagellacksnördar vet jag pratar om, men jag visste inte för några månader sedan vad det betydde, så ni som är som jag var för några månader sedan, ska jag berätta att det betyder att man tonar ihop två eller flera nagellack, vanligast från nageltippen och nedåt. Nu har jag inte tonat så mycket, men fick veta att man kan kalla det för gradient ändå. Egentligen är det snyggast att göra med en makeup-svamp. Jag målade som vanligt med ett baslack, sedan tog jag en härlig lila i form av O.P.I:s Purple With a Purpose, sedan målade jag tipparna med det silvriga North Star, det blev riktigt snyggt tycker jag själv. Kul att hitta på nya saker, och att lära sig nytt. Även om jag nästa gång har lärt mig att jag ska försöka att tona ut det mer.
Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager med O.P.I Purple With a Purpose, men det hade nog behövts ett lager till såg jag sen, två lager men endast på tippen av IsaDora North Star, avslutade som vanligt med ett lager Seche Vite.
Formula: Formulan på alla dessa nagellack är bra, glitterlacket North Star var något tjockare i konsistensen, och sen är det deras breda pensel som jag inte är överförtjust i, men det går hyfsat bra nu.

English: I won a contest at IsaDora last week. They have a contest at Twitter that they call for #wonderfulwednesday. You can answer a question and then they have a raffling for the prize. I won a nailpolish from their Christmas collection Northern Lights. It was the beautiful silvery North Star, that was lucky beacuse I already have the beautiful Polar Nights. When the polish arrived at my home I was surprised becuase they had given me three other products in travel size. So kind of them. The silvery polish North Star gave me and idea that I would dare to try a gradient. All the nailpolishnerds knows what I’m talking about, but I didn’t know that for a few months ago what that meant, so you that is like me, a few months ago, I’ll tell you that, that means that you’ll tone up two or more nail polishes, usually from the nail tip and downwards. I haven’t toned so much, but I’ve learned that you could call it gradient anyway. Actually it’s better to do it with a makeup sponge. I polished as usual with a base coat, and then I took a lovely purple in form of O.P.I.s Purple With a Purpose, and then I polished the nailtips with the silvery North Star, it was really pretty I think. It’s fun to do some new stuff, and to learn new things. Even if I next time have learned that I should tone it out more.
Application: One layer with Essie Nourish Me, two layers with O.P.I Purple With a Purpose, but it should have been one more layer, two layer but only at the nailtips with IsaDora North Star, I finished as usual with one layer Seche Vite.
Formula: The consistency at all these nail polishes are good, the glittery polish North Star was a bit more thicker in the consistence, and then there is their wide brush that I’m not thrilled with, but it is quite ok now.