Jag har en väldigt bra frisör, Jenny på zynk i Ludvika. Hon är ganska nyutbildad, men fick nyligen sitt gesällbrev så hon är färdig frisör och en riktigt duktig sådan. Jag såg att zynk på sin facebooksida skrev om ett nytt system för de som har tunt hår. Jag mailade henne och frågade om det kunde vara något för mig, då jag lider av mitt tunna hår. Jag har provat en massa olika kurer, behandlingar och tabletter men det är som det är. När man verkligen lider av något så är man mån om att prova allt som kan tänkas hjälpa.

I have a really good hairdresser, Jenny at zynk in Ludvika. She is rather newly examined hairdresser, but she’s got her diploma so she is a really good hairdresser. I saw that zynk on their facebookpage wrote about a new system for those who have thin hair. I emailed her and asked if that could be something for me, because I suffer from thinning hair. I have tried a lot of cures, treatments and tablets but it is like it is. When you really suffer from something you are willing to try all that can help you.

I torsdags när jag var och klippte mig så köpte jag ett fyra veckors kit som är anpassat för mig som har tunt och behandlat hår. Det heter Nioxin Hair System Kit. Det finns flera olika typer för de flesta typer av hår. 70% av de som provat detta system har känt av en märkbar förändring på fyra veckor. Om man mot förmodan inte skulle göra det så kan man begära pengarna tillbaka. Jag köpte ett set som innehåller ett shampoo, balsam och en scalp treatment som man inte ska skölja ur. Detta set kostade 269 kr och det räcker i 4 veckor.

At thursday when I was there to get my haircut I bought myself a four weeks kit that fits my hair, I have thin and chemically treated hair. It’s called Nioxin Hair System Kit. There are several types of this system for all types of hair. 70% of those who have tried this have noticed a positive change in four weeks. If you don’t get that, then you can ask for your money back. I bought a set that contains a shampoo, conditioner and a scalp treatment that you don’t rinse out. This set costs SEK 269 and last for 4 weeks.

Hon tvättade mig med shampoot och balsamet när jag var där, och man känner en kylande känsla i hårbotten. Det är pepparmintsolja i bl.a.
Jag ska köra det här i 4 veckor, man ska bara använda detta set i 4 veckor, inte blanda in andra shampoo eller balsam. Jag kommer ge er en recension av vad jag tycker om setet när kuren är färdig.

She washed my hair with the shampoo and conditioner when I was there, and you’ll feel a cooling sense in the scalp. It’s peppermint oil in it.
I will use this for 4 weeks, you can only use this set for 4 weeks, you can’t use other shampoo and conditioner. I will give you my review of the set when the treatment is ready.

Kom ihåg att ni kan klicka på bilderna för att se dem i större format.
Remember that you can click on the pictures to see them in a bigger size.