Imorgon lördag ska jag göra något jag har längtat efter en längre tid. Jag ska göra nagelförlängning. Förra året när jag fyllde 40 år så fick jag ett presentkort på en butik i Ludvika som heter Face It by Aneta. Den gången valde jag att göra ansiktsbehandlig lyx. Det var helt underbart. Det är en behandling som pågår i 90 min, hon gör portömning, ansiktsbehandling, längre massage, hårbottenmassage. Brynplockning, handpeeling och handmassage ingår också. Jag kände mig som en ny människa efteråt. I år fick jag ett presentkort igen på samma ställe när jag fyllde år. Maken vet vad jag älskar. Jag hade först tänkt göra samma behandling som förra året, men sen fick jag se på hennes Facebooksida att den 22 december så skulle hon ha möjlighet att göra nagelförlängning/förstärkning. Jag har länge velat göra det, mina naglar är så ojämnt långa och jag tycker det ser så snyggt ut så då bestämde jag mig för att utnyttja mitt presentkort på att göra en nagelförlängning. Så imorgon kl. 12 så är det äntligen dags för det. Längtar verkligen dit. Jag vet att det ska göras i en upplöslig UV-gel som är skonsam mot nageln. Jag måste säga att ni som inte vet vad ni ska önska er i julklapp eller födelsedagspresent, önska er ett presentkort på ett sådant här ställe, där ni kan lyxa till det för en stund. Man mår så gott av det efteråt.

English: Tomorrow on saturday I’m going to do something that I’ve longed for a long time now. I’m going to do nailexstensions. Last year when I turned 40 I’ve got a gift voucher in a shop in Ludvika, Face It by Aneta. That time I chose to do a facial. It was wonderful. It’s atreatment that last for 90 min, she does pore cleansing, facial, a longer massage, scalp massage. Eyebrow plucking, handpeeling, and handmassage also included. I felt like a new person afterwards. This year I got a gift voucher on my birthday again at the same place as before. My husband knows what I love. First I thought I’ll do the same treatment as last year, but then I saw on her Facebookpage that december 22 one had the ability to do nail exstensions/nail enhancment. I’ve wanted to that for a long time now, my nails are uneven and I think it’s so pretty, so I decided to use my gift voucher to do nailexstensions. So tomorrow at 12 o’ clock it’s finally time for it. I can’t wait. I know that it will be done in resolvable UV-gel that is gentle to the nails. I must say that if you don’t know what you want for christmas present or birthday present, wish for a gift voucher on a place like this, where you can get luxury for a while. Yoo’ll feel so good afterwards.

Inte min bild, den är tagen från: lifeofbeauty 
Not my picture, it’s taken from: lifeofbeauty 
Den här längden och formen på naglarna skulle jag kunna tänka mig. Långa och fina, men inte alltför långa. Sedan gillar jag formen också. Jag kommer ta kort på allt och visa er i bloggen sedan. Vet inte om jag hinner göra det innan jul, men jag ska försöka.
English: I want this length and form on my nails. Long and fine, but not too long. Then I like the form as well. I’m going to photograph my nails and will show you in my blog later on. I don’t know if I’ll get the time before christmas, but I’ll try.