Jag har fått hem en del nagellack de senaste veckorna. Dels har jag köpt tre Glitter Gal lack från Nailmail.se, och sedan har jag fått ett China Glaze i julklappsbyte från en grupp på Facebook. Sedan gick jag ihop med en tjej och köpte tre lack från Nelly.com. Jag hade 100 kr i rabatt så det blev inte så dyrt. Sedan har jag fått två olika lack från mina Glossyboxar som kom i december, ett Zoya och ett Nails Inc. De sista fyra köpte jag billigt på H&M och Gina Tricot. Ville dela med mig av de fina lack jag köpt.

I’ve recieved some nail polish the past weeks. I bought three Glitter Gal from Nailmail.se, and then I got one China Glaze from the Christmas gift exchange we had in a group on Facebook. Then I and a friend of mine got together and I bought three polishes from Nelly.com. I had SEK 100 discount code, so it wasn’t so expensive. Then I’ve got two different polishes from my Glossyboxes that arrived in december, one Zoya and one Nails Inc. The last four I bought very cheap on H&M and Gina Tricot. I wanted to share the nice polishes I bought with you.

Från vänster till höger: Julklappsbytet China Glaze Emerald Fitzgerald, CG Agro och CG  Deviantly Daring. 

From left to right: The Christmas gift exchange China Glaze Emerald Fitzgerald, CG Agro and CG Deviantly Daring.


Från vänster till höger: Tre holografiska lack från Glitter Gal, Glitter Gal Brain Freeze, GG Bondi Blue och GG 10 to Midnight. 

From the left to right: Three holographic polishes from Glitter Gal, Glitter Gal Brain Freeze, GG Bondi Blue and GG 10 to Midnight.


Från vänster till höger: Gina Tricot Rockstar, GT Deep Sea och GT Sparkling Hot. 

From left to right: Gina Tricot Rockstar, GT Deep Sea and GT Sparkling Hot.


Från vänster: Zoya Ziv och Zoya Neeka.

From left: Zoya Ziv and Zoya Neeka.


Från vänster: Nails Inc Cambridge Terrace och H&M Blue My Mind.

From left: Nails Inc Cambridge Terrace and H&M Blue My Mind.