Idag var jag iväg och gjorde min nagelförlängning på Face It by Aneta. Nagelteknologen Johanna har börjat jobba där en gång i veckan nu till att börja med och jag passade på att utnyttja mitt presentkort som jag fick av maken i födelsedagspresent. Jag har varit hos Aneta tidigare och gjort en ansiktsbehandling, underbart skönt och bra. Jag kan verkligen rekommendera både Aneta och Johanna, de är så trevliga, omtänksamma och goa, och framför allt, duktiga på sitt yrke. Aneta är diplomerad hudterapeut och Johanna är utbildad nagelteknolog. Så ni som bor i Ludvika med omnejd, tveka inte att gå dit, vare sig det rör sig om nagelförstärkning/förlängning eller ansiktsbehandlingar. Johanna har en egen facebooksida, JLF NAILS. Hon gjorde mina nagelförlängningar i en upplöslig UV-gel som är skonsam för nageln. Det tog två timmar och hon hade ett prova på pris nu för 595 kr. Jag hade ett presentkort på 500 kr så det blev väldigt billigt för mig. Jag tänkte dela med mig av lite bilder på resultatet, jag har inte städat runt omkring, men ni ser iaf naglarna mer ordentligt.

Today I was away doing my nail exstensions at Face It by Aneta. The nail technologist Johanna has began working there once a week to begin with and I took the opprtunity to use my gift voucher that my husband gave to me for birthday present. I have been to Aneta before and did a facial, wonderful and nice. I can really recommend both Aneta and Johanna, they are so nice and caring and especially, they are good at what they’re doing. Aneta is holding a diploma as a skin therapist and Johanna is an educated nail technologist. So you that lives in Ludvika vicinity, don’t hesitate to pay them a visit either it’s nail exstensions or facials. Johanna has her own facebookpage, JLF NAILS. She did my exstenions in a resolvable UV-gel that is gentle to the nails. It took two hours and she had a try-out price for SEK 595. I had a gift voucher for SEK 500 so it was really cheap for me. I thought I’d share some pictures of the result, I haven’t cleaned up around the nails, but at least you’ll see the nails properly.