Som ni nog redan vet så gillar jag skrubbcremer, och häromdagen så såg jag att jag var så fnasig runt fingrarna, så jag tog fram mitt Mary Kay set Satin Hands. Det är ett set med tre produkter, som man använder efter varandra. Eller enbart handcremen om du så vill. Jag börjar med att fukta händerna med lite vatten innan jag tar en klick av “Extra Emollient Night Cream” och smörjer in ordentligt i händerna. Sedan tar jag lite vatten och en större klick av “Satin Smoothie Hand Scrub” och skrubbar varsamt in över handen, fingrar och nagelband och över hela händerna. Sedan sköljer jag av med ljummet vatten och torkar mig torr. Efter det är det dags för det tredje och sista steget, nämligen att smörja in med “Satin Hands Hand Cream” ordentligt över hela händerna. Efter dessa tre steg så är jag så otroligt len och mjuk om händerna. Nästan som ett “ansiktslyft” fast för händerna. Man kan köpa dessa produkter i ett set. Jag fick mitt set som en värdinnegåva när jag hade ett Mary Kay Party hemma hos mig. Det kan jag rekommendera, bjud hem några väninnor, så får ni pyssla om er och sitta och prata om hudvård, och efter det kolla och lukta på produkterna under en god fika. Min förpackning har det gamla utseendet. Så här såg setet ut förut:

English: As you already may know, I like scrubcreams, and the other day I saw that I was so flaky around my fingers, so I took out my Mary Kay set Satin Hands. It’s a set with three products, that you use efter one another. Or only the handcream if you like. I start with moisten my hands with a little bit of water before I take some “Extra Emollient Night Cream” and massages it properly on my hands. Then I take some water again and a dollop of  “Satin Smoothie Hand Scrub” and then I scrub gently over my hands, fingers and cuticles, over my whole hands. Then I rinse my hands with lukewarm water and wipes my hands dry. After that it’s time for the third and last step, namely massage some “Satin Hands Hand Cream” properly all over the hands. After these three steps my hands are really soft and smooth. Almost like a “facelift” but for the hands. You can buy these products in a set. I got my set as a hostess gift when I had a Mary Kay Party at my house. I can really recommend that, invite some friends over, and you can pamper yourselfs and sit and talk about skincare, and after that check out and smell the products when your’re having a good cup of coffee. My package has the old look. This is how it looked before:

Men det har gått ett tag sedan jag fick min och de har nu hunnit göra om designen på detta set. Så nu ser det ut så här:
English: But it has been a while since I’ve got mine and they have now remade the design on this set. So now it looks like this:
Jag kan verkligen rekommendera detta set, verkligen skönt så här i kalla, torra vintertider.
I can really recommend this set, it’s really nice in this cold winter times.
Pris: 579 kr (Ett ganska högt pris, men det räcker oerhört länge)
Price: SEK 579 (A pretty high price, but this products last for a long time)
Mitt betyg: 5 av 5 Polly
My Grade: 5 of 5 Pollys