Nu har jag hunnit använda nästan alla produkter i novembers Glossybox Beautiful Dreamer. Tycker det var en riktigt bra box denna månad och jag är nöjd med alla saker utom en. Vad det beror på kommer jag till senare. Det var verkligen produkter som jag har användning för och som jag gillade. Jag går igenom dem en och en.
English: Now I’ve used almost every product in November’s Glossybox Beautiful Dreamer. I think it was a really good box this month and I’m pleased with every product except one. Why that is, I’ll come to later on. It’s really good products that I have use for and that I like. I’ll go through them one by one.

1. Kérastase Elixir Ultime Fine & Sensitized Hair
Jag tycker att den påminner om en olja, den doftar gott och gör håret mjukt, lent och ger även en fin lyster till håret. Däremot får man vara försiktig för det är lätt att ta i för mycket märkte jag. Jag gillar den här, men måste nog ändå säga att MoroccanOil är ännu bättre enligt mig, för den gör att mitt hår känns lite tjockare.
I think that this one reminds me of an oil, it smells good and makes the hair smooth and soft and  gives a nice luster on the hair. But be careful because you may get too much I’ve noticed. I like this one, but I have to say that MoroccanOil is better according to me, becuase it makes my hair feel thicker.
2. Vichy Idéalia 
En dagkräm från Vichy, jag gillar det märket verkligen. Kvalitativa produkter, bra testade och till ett hyfsat pris. Inte billigt direkt, men bra grejer. Denna kräm stod att den var för alla hudtyper på Glossybox’s infoblad som kom med, men på förpackningen kan ni se att det står för normal to combination skin. Jag tycker den doftade väldigt fräscht och min hy blev mjuk och len. Men efter några timmar så känner jag att jag blivit lite torr på vissa ställen ändå, så jag tror att jag behöver den för torr hy. Annars en bra produkt.
A daycream from Vichy, I really like that brand. Qualitative products, good tested and to a decent price. Not so cheap, but it’s good stuff. This cream is for all skintypes it said on Glossybox’s informationfolder, but at the package it says that its for normal to combination skin. I think it smelled very fresh and my skin was soft and smooth. But after a few hours I felt that my skin became dry on certain parts, so I think I need a cream for dry skin. But otherwise a good product.
3. Modelco Lip Duo
Ett återfuktande läppstift i ena änden och ett skimrande läppglans i andra. På mitten spegel. Superbra idé och jag gillar den. Färgen var lite blandning mellan rosa och terracotta, känns det som. En varm och bra nyans för mig. Jag provade att ta lite läppstift på först och sen lite glans efter. Det blev riktigt snyggt. Du kan såklart använda dem var för sig också. En väldigt bra produkt att ha i handväskan.
A mouisturizing lipstick in one end and a shimmering lipgloss on the other end. On the middle a mirror. Super good idea and I like it. The colour is a mix of pink and terracotta. A good and warm tone for me. I tried to put some lipstick on first and then some gloss after. It was really pretty. You can of course use them separetely also. A really good product to have in your bag.
4. The Body Shop Chocomania Body Butter
Här är min stora favorit i boxen. En bodybutter från The Body Shop som doftar ljuvligt av choklad. Kan det bli bättre?! Den ska hålla huden återfuktad i hela 48 timmar, och det gör den verkligen. Jag har testat den nu när min hud är som torrast också, och den fixade det. Det är däremot lite drygt att smörja in sig med, känns som att smörja in sig med smör. Önskar att det fanns flera varianter i den här 48-timmars bodybuttern dock.
This is my great favourite in the box. A body butter from The Body Shop that smells of lovely chocolate. Could it be any better?! It will keep the skin mouisturized for whole 48 hours, and it really does. I have tried this when my skin is as it’s most driest also and it fixed that. But it’s a bit tricky to massage this on to the skin, it feels like you massages with real butter. I wish that it could be in more variations this 48-hours body butter.
5. Glossybox Glossy Pink Blusher
Glossybox’s egna rouge. Jag har inte provat den så jag kan inget säga om kvaliteten på den. Det här är helt fel nyans på rouge för mig. Jag vill ha mer varm nyans på rouge. 
Glossybox’s own blusher. I haven’t tried this so I can’t say anything of the quality of it. It’s completely wrong colour for me. I want a more warm tone on my blusher.