Jag har lovat att jag ska göra 5 favoriter till ett återkommande tema. En gång i månaden har jag bestämt mig för att göra sådana inlägg. Jag tycker att det är bra att dela med sig av favoriter man har. För december månad har jag plockat ut fem nya favoriter som jag delar med mig till er.

English: I’ve promised that I will do 5 favourites to a recurrent theme. Once a month I’ve decided to do blog posts like this. I think that it’s good to share the favourites that you have. For the month of december I have picked out five new favourites that I’ll share with you.

1. Intuition Naturals Sensitive Care
En rakning som görs väldigt lätt i duschen. Du prenumerar på den här och får hem 6 st refills var fjärde månad. Ett ergonomiskt skaft, miljövänlig hyvel och förpackning. Ett allt-i-ett raksystem. Hudvård och rakning på en och samma gång. De 4 tunna bladen omges av en raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten. Den innehåller 100 % Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden mjuk och len. Den är allergivänlig, dermatologiskt testad, parfym- och parabenfri. Pris: 288 kr hos efi.se 
English: A shaving that you easily can do in the shower. You can subscribe on this and you’ll 6 refills each fourth month. An ergonomically handle, environmentally friendly plane and packaging. A all-in-one shaving system. Skincare and shaving at once. The 4 thin blades are surrounded by shaving soap that lathers when it comes in contact with water. It contains 100% Alove Vera and vitamin E that prevents dehydration and makes the skin smooth and soft. It’s hypo-allergenic, dermatologically tested, fragrance- and parabenfree. Price: SEK 288 at efi.se
2. Maria Nila Finishing Spray Strong
En hårspray som jag verkligen gillar, köpte den nyligen, men den blev en favorit med en gång. Jag vill ha mycket stadga på mitt hår och behöver därför en stark hårspray. Den här sprayen ger stadga och fixerar frisyren efter föning. Den är lätt att borsta ur och ger inga beläggningar.Innehåller UVA-UVB filter. Den här flaskan är på 300 ml. Pris: 159 kr hos Bangerhead.se.
English: A hairspray that I really like, I bought it recently, but it beacme a favourite at once. I want strong hold at my hair and therefore I need a strong hairspray. This hairspray keeps the hairstyle in place after drying and gives lasting hold. Easy to brush out and doesn’t leave any residue. Contains UVA-UVB filters. Price: SEK 159 at Bangerhead.se.
3. The Body Shop Chocomania Body Butter
Faktiskt den första body buttern som jag testar, och jag gillade den, nu måste jag verkligen tillföra fukt till min torra vinterhud och den här gör verkligen det. Den håller i sig i hela 48 timmar vilket är kanonbra. Den doftar gott av choklad också.  Men det kan också kännas som en mastig doft, därför önskar jag att den kom i fler dofter. Pris: 175 kr hos The Body Shop.
English: Actually the first body butter that I try, and I liked it, now I really have to add mouisture to my wintery dry skin and this one really does that. It stays on in whole 48 hours which is great. It smells good of chocolate also. But it can feel quite heavy, so that is why I wish it could be in more fragrances. Price: SEK 175 at The Body Shop.
4. Joico Structure Paste Flexible Adhesive
Det här vaxet kom jag i kontakt med hos min frisör. Jag sa att jag behövde en gele/vax som var mer torr, som inte gjorde håret blött när jag ville forma det, då visade hon mig den här och sedan dess är jag fast. Det ser nästan ut som en lera när man öppnar det, men efter att man masserat det mellan händerna så kan man sedan forma håret som man vill. Jag vill ha en frisyr med volym i och som är hållbar och då passar denna perfekt för mig. Du får en bra stadga och en matt finish. Dessutom luktar den väldigt gott. Pris: 149 kr hos Lyko.se.
English: I came in contact with this wax at my hairdresser’s. I said that I needed a gel/wax that was quite dry, that didn’t make the hair wet when I wanted to style it, then she showed me this one and since then I’m hooked. This almost looked like mud when you open it, but after you have massaged it between the hands you can style the hair as you want it. I want a hairstyle with a lot of volume in it and that holds then this one suits perfectly for me. You’ll get good substance and a matte finish. And then it smells really good. Price: SEK 149 at Lyko.se.
5. Deborah Lippmann Nailpolish – Superstar
Jag var väldigt nyfiken på DL nagellacken och beställde två stycken för ett tag sedan. Jag blev helt förälskad i Superstar lacket. Så härlig färg och glitter. Själva lacket var lätt att lacka med och även penseln var bra. Ett av mina favoritlack verkligen. Speciellt denna nyans. Pris: 179 kr hos nelly.com.
English: I was really curious at the Dl nailpolishes and ordered two for a while ago. I fell completely in love with the Superstar polish. So great colour and glitter. The polish itself was very easy to polish with and the brush is good. Really one of my favouritepolishes. Especially this colour. Price: SEK 179 at nelly.com.
Vad har ni för favoriter just nu? Har ni provat någon av dessa produkter? Vad tyckte ni om dem?
Whice favourites do you have right now? Have you tried any of these products? What did you think about them?