Jag ville lacka om idag och stod och tittade på min lackhylla och funderade på vilket det skulle bli. Första tanken var att lacka med det sista jag hade kvar av Nubarlacken, just för att jag älskade dem verkligen. Men det blir nog tråkigt för er läsare tänkte jag. Så därför blev det ett lack som är ganska nytt men som ni inte sett än, nämligen Wet n Wild’s Sage in the City. En härligt grön färg med skimmer i. Jag gillar verkligen gröna färger och denna är så läckert ljusgrön. Däremot måste jag nog säga att jag har upptäckt att jag inte gillar penseln hos Wet n Wild lacken. Visste inte vad det var först som gjorde att det inte blev så bra, men nu kände jag verkligen skillnaden på penseln efter att ha använt två Nubarlack den senaste tiden. Nåja, jag fick dessa billigt så det är ingen större förlust.
Applicering: Ett lager med O.P.I base Coat, tre lager med Sage in the City, och sedan ett lager med Seche Vite.
Formula: Den är ok, men jag ger den inget toppbetyg, jag tycker den är något tunn, den ser inte tunn ut i flaskan, men när den kommer på nageln så krävs det verkligen tre lager för att det ska täcka bra.

English: I wanted to paint my nails today and I stood  and looked at my nailpolishshelf and thought about which I would choose. The first thought was to polish with the last one of the Nubarpolishes, just beacuse I loved them so much. But that will probably be boring for you readers. So I chose a polish that is quite new and you havn’t seen here yet, namely Wet n Wild’s Sage in the City. A beautiful green colour with some shimmer in it. I really like green colours and this one is so deliciously light green. But I have to say that I have discovered that I don’t like Wet n Wild’s brush. First I didn’t know what it was that it didn’t turn out so well, nut now I really sensed the difference on the brush after having used two Nubarpolishes recently. Well, I got these ones cheap so it’s not a big loss.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, three layers with Sage in the City, and then one layer with Seche Vite.
Formula: It’s ok, but I won’t give it a top grade, I think it’s quite thin, it doesn’t look thin in the bottle, but when you’re applying it on the nail it really takes three layers for good coverage.