Idag var lyckan stor då jag fick ett litet paket från Lenson.com med två lack som jag beställt och fick väldigt billigt tack vare en rabattkod. Det är alltid kul att prova nya märken och kanske få nya favoriter. Detta märke är alltså Wet n Wild, ett märke som finns i många olika färger och kollektioner och med det lika många härliga namn. Denna kollektion innehåller snabbtorkande lack med namn som är tillskruvade på deras egna vis efter populära  tv-serier. Jag måste erkänna att namnen på lacken gör det extra kul, har de lagt ned lite fantasi på det så blir mycket roligare. Jag bestämde mig för att prova det lacket som jag var mest spänd på, nämligen Gray’s Anatomy. Var namnet kommer ifrån förstår nog de flesta av er gissar jag. Det är ett duokromt lack som skiftar i färgerna grått, grönt, lila och guldigt.
Jag blev lite förvånad då jag tyckte första lagret var väldigt skirt och även det andra, jag har faktiskt tagit på fyra lager och därför ser jag på slutresultatet att det inte blev helt bra. Jag hade nog kunnat klara mig på tre lager. Sedan har min ringfingernagel fått några skråmor tyvärr, men försök att bortse från det och det inte helt perfekta lackningen.
Applikation: Ett lager med O.P.I Base Coat, fyra lager med Wet N Wild Gray’s Anatomy, ett lager med Seche Vite Top Coat.
Formula: Ett ganska tunt skirt lack, som nog kräver två-tre lager. Jag gillade penseln, den var något “hårdare” än de jag är van vid och gjorde att jag fick lite mer kontroll.

English: I was really happy today, beacuse I got a package from Lenson.com with two polishes that I’ve ordered and got very cheap thank’s to a discountcode. I think it’s always fun to try new brands and maybe to get some new favourites. This brand is Wet n Wild, a brand that comes in many diferrent colours and collections and with it, many lovely names. This collection is fastdrying polishes with names that are a bit crazy but cool, they have names after very popular tv-series/shows. I must admit that the names on the polishes makes it more fun, they have added their fantasy and that makes it great. I decided to try the polish I  felt most excited about, Gray’s Anatomy. And where the name comes from is quite obvious I think. It’s a duochrome polish that shifts in the colurs gray, green, purple and gold.
I was a bit surprised, because I thought the first layer was very delicate and the second layer also, I’ve actually applied four layers and that is way the finishing isn’t so great. I think I would’ve stopped at three layers. And then my ringfingernail got some scratches unfortunately, but try to ignore that and the not so perfect polishing.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, four layers with Wet n Wild Gray’s Anatomy, one layer with Seche Vite Top Coat.
Formula: A very delicate thin polish, that I think requires two-three layers. I liked the brush, it was a bit “hard”, more than the other ones I’m used to and that made me feel like I had more control.