Häromdagen så kände jag att huden behövde en omgång med skrubbning. Ni vet väl att det är bra att få bort döda hudceller genom att köra med en bra skrubb och få fram ny, fräsch len hud? Jag försöker göra det med jämna mellanrum, man ska inte göra det för ofta, men nån gång i veckan är bra. Jag har några olika bodyscrubs nu, och även fotscrubs, men denna gång körde jag med Oriflames Exfoliating Shower Gel With Olive & Bamboo, det är alltså en skrubb och duschcreme i ett. Jag gillar den här, luktar gott och skrubbar mjukt och skönt. Huden blir riktigt len efteråt. Vad jag kan se så verkar tyvärr denna produkt ha försvunnit ur deras sortiment, vilket jag tycker är synd, då den här var en favorit hos mig. Så jag betygsätter inte denna, mer än vad jag gjort. Kan tillägga att det finns en annan serie hos Oriflame med en Exfoliating Shower Gel om man blir nyfiken. De innehåller mint och hallon. Kolla på Oriflame.se

English: The other day I felt that my skin needed a good scrub. You know that it’s good to remove dead skincells by using a good scrub and then get new, fresh smooth skin? I try to do that every so often, don’t do it to often, but once a week is good. I have a few bodyscrubs and footscrubs, but this time I used Oriflame Exfoliating Shower Gel With Olive & Bamboo, that is a scrub and shower gel in one. I like this one, it smells good, and scrubs really soft and smooth. My skin gets really smooth afterwards. I think that this product has disappeared from their range, which is too bad, because it’s a favourite of mine- So I wont grade this one, more than this. I can add that they’ve got another serie at Oriflame with an Exfoliating Shower Gel if you’re curios. They contains mint and raspberry. Check it out at Oriflame.se

Sedan behövde mina fötter få sig en omgång med en bra scrub, jag körde på med Oriflame även där. Jag använde mig av Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action Foot Scrub. Det är en fotskrubb som peelar bort hård hud samtidigt som den tar bort odör och återfuktar. Flera bra saker i en produkt. Jag tycker det är ett bra sätt att köra skrubb i duschen och sedan smörja sig efteråt, då blir jag riktigt mjuk och len om kroppen.
Denna produkt finns att köpa hos Oriflame. Vilka är era skrubbfavoriter? Hur ofta använder ni skrubb?

Inköpsställe: Oriflame.se
Pris: 65 kr (rabatt just nu, annars är ord.pris 95 kr)
Betyg: 4 av 5 Polly

English: Then my feet needed a good scrub, I used Oriflame here too. I used  Feet Up Advanced 2 in 1 Deep Action Foot Scrub. It’s a footscrub that exfoliates hard skin while it removes odour and mousturises. Several good things in one product- I think it’s a good way to use a scrub in the shower and then use a mousturiser, then I’ll get really soft and smooth all over my body. This product is avalaible at Oriflame. Which favouritescrubs do you have? How often do you use scrubs?
Shoppingplace: Oriflame.se 
Price: SEK 65 (discount right now, regular price SEK 95)
Grade: 4 of 5 Pollys