Nu kanske ni märker att det är en ny design, men jag blev tvungen att göra om då jag inte kunde ändra det svarta jag hade runt om inlägget. Det gjorde att det inte gick att läsa bloggen i mobilversionen. Såg inte vad det stod. Så nu hoppas jag detta ska bli bättre, förhoppningsvis känner ni igen er ändå.
Idag kände jag för att lacka om, när intresset för nagellack växer så vill man lacka oftare, det hänger ihop. Jag visste att jag ville prova ännu ett O.P.I från de tre som jag köpte via Tradera. Hoppas ni inte tycker det är tråkigt att det blir två O.P.I lack efter varandra. Det är ett av mina favoritlack, men jag vill samtidigt variera mig. Jag kände för något mörkt och lite murrigt, så då blev valet lätt att de två O.P.I. Det blev alltså Malaga Wine som är en mörk, vampig vinröd färg, som passar bra så här på hösten.
Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, tre lager med O.P.I Malaga Wine, ett lager med Seche Vite Top Coat.
Formula: Den här var lite mer rinnig till konsistensen än andra O.P.I jag har. Så jag spillde lite här och där tyvärr. Ni kommer se att det inte blev helt lätt med lackningen.

English: You might see that it’s a new design on my blog, I had to change it because I couldn’t change the black I had around my posts. That made it quite impossible to read the posts in the mobileversion. One couldn’t see the text. So now I hope that this is going to be better, hopefully you’ll recognize the blog anyway.
Today I felt for a new polish, when my interest for nailpolish has increased, I want to polish my nails more often, it goes together. I knew that I wanted to try another O.P.I from the three ones I bought through Tradera. I hope that you don’t think that is too boring, that it’s two O.P.I in a row. It’s one of my favouritepolishes, but at the same time I want to vary myself. I felt for something dark, so then my choice was easy. It was Malaga Wine then, it’s a dark, vampy burgundy colour, that’s fits the dark autumn.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, three layers with O.P.I Malaga Wine, one layer with Seche Vite Top Coat.
Formula: This was a little bit runny in the consistency than the other O.P.I I have. So I spilled a little bit here and there unfortunately. You’ll see that it wasn’t easy to apply.