Jag kunde inte hålla mig så många dagar innan jag ville lacka om och prova nästa lack av de tre Nubarlack jag beställde hem från Nailmail.se. Det är som julafton! Nu var det dags för den brunröda av dessa, nämligen Terra-Cotta. Jag gillar brunröda lack, tycker det ger en så varm ton, och jag älskar varma färger, även om jag har börjat gilla kalla färger också. Jag tänkte att jag bara skulle behöva två lager med detta Nubarlack också, men då blev det för mycket VNL, så det fick bli ett tredje lager. Det går annars väldigt lätt att lacka med det här lacket, men jag kladdade lite, och har inte “städat” upp på mina bilder, kommer snart lacka om igen tror jag. Så många färger att prova. :-) Jag hade problem med att få fram den brunröda färgen på korten tyvärr.

Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, tre lager med Nubar Terra-Cotta och sedan ett lager med Seche Vite Top Coat.
Formula: Oerhört bra konsistens på Nubarlacken märker jag, det är inte för tjockt och inte för tunt. Bra färgpigmentering i dessa.

English: I couldn’t wait any longer before I wanted to polish my nails again and to try the next Nubarpolish of the three I ordered from Nailmail.se. It’s like Christmas Eve/Day! Now it was time for the brown-red of these, namely Terra-Cotta. I like these brown-red polishes, I think they’re giving such a warm tone, and I like these warm colours, but I have also come to like cold colours too. I thought that I only needed two layers with this Nubarpolish, but it was too much VNL, so I had to apply a third layer. Otherwise it’s easy to polish with, but I messed up a bit, and I haven’t cleaned up at my pictures, I’m soon going to polish them again I think. So many colours to try! :-) I had problems with showing the right brown-red colour at the pictures I’m afraid.

Application: One layer with O.P.I Base Coat, three layers with Nubar Terra-Cotta and then a layer with Seche Vite Top Coat.
Formula: Great consistency at the Nubarpolishes I can tell., it’s not to thick and not to thin. Good colour pigment in these.