Idag anlände mitt första paket från Nailmail.se. Jag har väntat länge på det, så lyckan var stor idag när jag öppnade paketet och ut tittade tre underbara lack från Nubar. Jag har signat upp mig på “Prova på Nailmail i 3 månader”, en underbar möjlighet om man som jag är nyfiken på företaget och vill prova på fina nagellack till en bra kvalitet. Du kan välja vilka lack du vill ha i dessa 3 utskick. Du har 12 månader på dig att beställa ur månadens lack. Det kostar 747 kr och du sparar 35 % på detta erbjudande. Jag ville såklart testa och oktobers månads lack var alltså Nubar, ett högklassigt märke och dessa tre kommer från kollektionen “Simplicity Meets Elegance”, en härlig höstkollektion och jag valde tre färger som de kallar Vampy-paketet. De heter från vänster till höger: Terra-Cotta, Espresso och Mystique.

Jag har redan beställt från nästa månads lack. De var så snygga och dessutom holografiska, och jag äger bara ett sådant lack tidigare. Det är märket Glitter Gal som kommer om en månad. Det ser jag fram emot. 
Idag så bestämde jag mig för att lacka med det blå-gröna lacket som heter Mystique. (till höger på bilden) Den rätta benämningen på färgen är nog teal. 
Applicering: Väldigt lätt att applicera, detta kan absolut bli ett av mina favoritmärken känner jag. Bra pensel och bra konsistens. Jag har ett lager med O.P.I Base Coat, två lager med Nubar Mystique, ett lager med Seche Vite Top Coat. Två lager räckte gott och väl. Jag älskar färgen och lacket. Ser fram emot att testa de andra två också.
Formula: En väldigt bra konsistens, lätt att måla med, penseln gjorde det lätt att måla och tyckte det gick riktigt bra med lackningen.
English: Today my frist package from Nailmail.se arrived. I’ve waited so long for it, so I was really happy today when I opened the package and out came three wonderful nailpolishes from Nubar. I’ve signed up for “Prova på Nailmail i 3 månader”, (in English, try Nailmail for three months) a lovely oppurtunity if you like me are curious about the company and wants to try nice nailpolishes with good quality. You can choose which polishes you want in these 3 packages. It costs SEK 747 and you get 35 % off the price. Of course I wanted to try and october months polish was Nubar, highclass brand and these three comes from their collection “Simplicity Meets Elegance”, a beautiful autum collection and I chose these three colours that they call the Vampy-package. From the left to the right: Terra-Cotta, Espresso och Mystique.
I’ve already ordered from the next months polish. They were so fine and additionally holographic, and I only own one of those. This brand is Glitter Gal that arrives in a month. Im looking forward to it. 
Today I decided to paint with the blu-green polish called Mystique. (at the right on the picture)
The right colourl is probably teal. 
Application: Very easy to apply, this can beceome one of my favouritebrands I think. Good brush and good consistency. I’ve one layer with O.P.I Base Coat, two layers with Nubar Mystique, one layer with Seche Vite Top Coat. Two layers covered really well. I love the colour and the polish. I’m looking forward to try the other two ones. 
Formula: A really good consistency, easy to paint with, the brush made it easy to paint and I thought the painting went well.