Det är några stycken som har frågat efter foton på mitt “nya” röda hår och jag har inte riktigt orkat ta itu med det. Fåfäng som jag är så vill jag inte ta kort osminkad och jag känner inte för att sminka mig alla dagar så nu äntligen blev det tid och ork för det. Det blir ett ego inlägg av mig. Jag försökte lägga ned lite tid på makeupen, men det syns inte sådär jättemycket på korten, däremot så fanns det en funktion på kameran där man kunde välja olika “scener”, och jag valde en för att få en fin hudton när man tog porträttfoton. Alla kort funkade det inte på, men några iaf. Det blev en riktigt fin hudton, ser nästan perfekt ut och jag har inte perfekt hy, så jag lägger ut några kort på både och, och ni kommer se skillnaden.

English: There are a few people that has asked for photos at my “new” red hair and I haven’t coped with that. Vain as I am, I didn’t want to take photos without my makeup and I don’t feel like putting makeup on every day so now I both had time and felt for it. It’ll be an ego post by me. I tried to put some time on my makeup, but it doesn’t show that much on the photos, however there was a function on the camera where you could choose different “scenes”, and I chose one where one could get a nice skintone when you took portrait photos. It didn’t work out with every photo, but at least a few. It really was a nice skintone, it almost look perfect and I don’t have perfect skin, so I’ll put both of them out here and you will see the difference.