Jag fick genom Bangerhead.se reda på att de har en tävling där man kan vinna detta MoroccanOil Repair/Hydrating set. Mina trogna bloggläsare vet att jag älskar Moroccanoil och använder oljan sedan en tid tillbaka. Nu vill jag självklart ta chansen att vinna detta set, och min motivering lyder: Jag vill så gärna vinna detta set då jag verkligen lider av mitt tunna hår och blir så lycklig när jag hittar en produkt som gör att mitt hår känns tjockare, ger mig mer stadga och lyster i håret. Jag älskar även doften på oljan och min make uppskattar den också. :-) Det gör mycket för självkänslan då man känner sig nöjd och trivs med sitt hår. Det fungerar för alla sorts hårtyper och jag är ett bevis på det. Man måste inte ha tjockt, lockigt hår för att man ska kunna dra nytta av dessa produkter.
Det här setet innehåller schampo, balsam, inpackning och hårolja och allt är förpackat i en snygg necessär.
Den här tävlingen finner ni i bloggen Powderme by Emilia, och där kan ni även se bildbevis på hur hennes hår förbättrats avsevärt av att använda oljan. Jag blir så nyfiken på detta set, tänk vad hela setet kan göra för mitt hår, när jag hittills bara använt oljan och älskar den.
Bangerhead.se har jag beställt ifrån tidigare och är riktigt nöjd med servicen där. Det var bra kommunikation, snabb leverans och sedan får man vid varje beställning med ett gratis varuprov, vilket gör det hela ännu roligare.
Var med och tävla ni också!

English: Through Bangerhead.se I got to know that they have a competition where you can win this Moroccanoil Repair/Hydrating kit. My faithful readers knows that I love Moroccanoil and are using the oil for some time nov. Now I want to take the chance to win this kit, and my motivation is: I would really like to win this kit because I really suffers of my thin hair and gets so happy when I found a product that makes my hair thicker and gives it more substance and glow. I really love the scent of the oil and my husband appreciates it also. :-) It makes so much difference for my selfesteem when I’m feeling satisfied and are enjoying my hair. It works for all hairtypes and I’m a proof of that. You don’t have to have thick, curly hair to benefit of these products.
This kit contains shampoo, conditioner, hair mask and oil treatment and all of this are packed in a beautiful toilet bag. This competition can you find in bloggen Powderme by Emilia, and there can you see pictureproof of her hair that has improved significantly by using the oil treatment. I get really curious of this kit, imagine what the whole kit can do for my hair, when I’m only been using the oil treatment and loves it.
I’ve ordered from Bangerhead.se before and I’m really content with their service. It was good communication, fast delivery and with every order you’ll get a free sample, whick makes it even more fun.
Enter the competition you too!