Jag fick syn på dessa ögonskuggspennor via en annan blogg. Jag har varit på jakt efter någon bra ögonskuggspenna/eyelinerpenna som jag kan göra lite sotade ögon med på ett snabbt och lätt sätt. De finns i fem olika nyanser. Black, Chocolate, Grey, Navy och Violet. Det är en ögonpenna och ögonskugga i ett. Du använder pennan för att applicera en del på ögonlocket eller hela ögonlocket, och sedan suddapplikatorn för att sudda ut och få en sotad effekt. Det går fort och är enkelt. Jag valde att köpa den bruna, “Chocolate”. Tycker den passar bra in på mina andra färger och sedan gillar jag mer varma färger. 
Jag köpte min på Åhléns men den finns att köpa på flera andra ställen. Jag är nöjd med den, men jag tyckte att den släppte lite efter ett tag, men samtidigt gjorde det att det spred sig mer ut över ögonlocket och gav en mer ögonskuggeffekt, jag hade endast dragit en linje och sotat den. Jag funderar på om jag måste hitta någon ögonprimer för att få den att sitta bättre och längre. Någon som har någon effektiv ögonprimer att rekommendera?
Inköpsställe: www.kicks.se
Pris: 95 kr
Betyg: 4 av 5 Polly

English: I got a sight of these eyeshadowpencils through another blog. I’ve been on a hunt for a good eyeshadowpencil/eyelinerpencil with which I can do a more smoky eyes in a quick and easy way. They come in five shades. Black, Chocolate, Grey, Navy and Violet. This is a eyepencil and eyeshadow in one. You use the pencil to apply to a part of the eyelid or the whole eyelid, and then the super smudger to blur the colour to achieve a smoky effect. It’s fast and easy. I chose to buy the brown, “Chocolate”. I think it fits in with my other colours and then I like more warm colours.
I bought mine at Åhléns, but they’re available at other places too. I’m content with it, but I think it smudged over the whole eyelid after a while, but at the same time it gave a more eyeshadoweffect, I had only drawn a line and smudged it. I’m thinking of buying an eyeprimer to get a more sustainable look. Anyone that can recommend an effective eyeprimer?
Shoppingplace: www.kicks.se
Price: SEK 95
Grade: 4 of 5 Pollys