Ja vi lacknördar får inspiration, tips och råd genom att läsa varandras bloggar t.ex. Jag har verkligen lärt mig massor på kort tid tack vare att jag läser dessa bloggar. Sedan har jag lärt känna flera härliga tjejer som liksom jag är en riktig lacknörd, de flesta är nog värre än mig, men det är så kul att ha några att dela detta stora intresse med och som förstår ens kärlek till nagellack och smink. Jag läser massor med bloggar, men jag kan tyvärr inte ta med alla. Jag vill föra fram några som har gett mig inspiration och tips, en del är ganska nya på att blogga en del har hållit på länge. Ni kan se de bloggar jag följer om ni tittar lite längre ned till vänster på min blogg. (My Blog List)

English: Yes, we polishnerds gets our inspiration, tips and advice by reading other blogs for example. I have learned so much in short time thank’s to these bloggers. I have also get to learn a lot of great girls that is just like me, a polisihnerd, most of them I think are worse then me, but it’s so fun to have some girls to share this big inerest with and that understands the love to nailpolish and makeup that I have. I read a lot of blogs, but I can’t share them all here. I’d like to share some bloggers that has given me inspiration and tips, some of them are pretty new bloggers, and some has been doing this for a long time. You can see the blogs I’m following if you look further down to the left at my blog. (My Blog List)

Här kommer min länkkärlek:
Är det någon ni tycker ska finnas med på listan, som jag har glömt, så säg till så lägger jag dit dem.

English: Here’s my link of love:
If there’s someone that you think should be on this list, that I’ve forgotten, please let me know, then I’ll add them.

LeLack

Lacky Corner

makeupbyblowfish

Sleepy Elin

ClawsInColor

Beauty by M

One Inch Nails

Nail Lacqure Love

NAILTASTIC

Våga Vara Vacker

Cactus’ Nail Polish