Har velat köpa Isadoras Polar Nights ett bra tag nu, efter att ha sett swatches på den i flera bloggar och sett hur härlig den ser ut. Mystisk mörblå med härligt glitter i, ett passande lack såhär på hösten/vintern. Nu fattas bara den gnistrande snön. Jag gillar den verkligen på mina naglar och tycker det är ett riktigt fin lack. Jag börjar vänja mig vid Isadoras pensel nu, det går lite bättre för varje gång, och får jag bara mina glasögon så kommer jag ha ännu lättare med lackningen. Jag var lite darrig på handen idag och därför blev lackningen därefter, hoppas ni kan ha överseende med det.

Applicering: Ett lager med Essie Nourish Me, två lager räckte gott med Isadora Polar Nights, ett avslutande lager med Seche Vite.
Formula: Tyckte det var väldigt bra konsistens på den, det gick enkelt att lacka med den, bara jag som var lite darrig på handen. 
English: I’ve wanted to buy Isadoras Polar Nights for a while now, after having seen swatches of it in several blogs and have seen how great it looks. Mysteriously blue with nice glitter in it, a polish that fits right in with the autumn/winter. Now we only misses the sparkling snow. I really like it on my nails and it’s a great polish. I’m getting used to Isadora’s brush now, it’s going better for each time, and when I’m getting my glasses it’ll be easier to polish. I was a bit shaky on the hand so that is why the polishing is the way it is. I hope you’ll forgive me for that.
Application: One layer with Essie Nourish Me, two layer was quite enough with Isadora Polar Nights, and then finished with one layer Sevhe Vite.
Formula: I think it’s a good consistency at it, it was very easy to polish with it, it was only me that was a bit shaky on the hand.