Efter att Wet n Wild’s Party of Five Glitters kom i brevlådan så bestämde jag mig för att använda det idag, ovanpå ett mörkt lack för att få bästa effekt på glittret. Det blev Isadora Gothic Black. Så här i efterhand ångrar jag mig att jag inte valde någon annan mörk färg jag har, för den har nog blivit lite gammal och var lite tjock. Nästa gång tror jag att jag ska ta en mörk lila, det kan också bli snyggt. Idag var premiär för fotograferande i min fotostudio. Det kändes oerhört proffsigt och kul, och jag slapp gå ut och frysa. Samtidigt som jag får ett helt annat ljus som gör att lacken får visa sin bästa sida och effekt. Jag ska skriva ett inlägg framöver om fotostudion tänkte jag.
Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, två lager med Isadora Gothic Black, två lager med Wet n Wild Party of Five Glitters, avslutade med ett lager SV.
Formula: Mitt Isadoralack var nog lite gammalt för det var så tjock och svårmålat, sedan är jag inte helt förtjust i penseln. POFG var också ganska tjock och lite svårmålat och den penseln gillar jag inte heller. Annars tyckte jag om lacket, det blev mycket glitter på två lager.

Vad tycker ni om bilderna? Jag vill gärna höra er åsikt om dem.

English: After the Wet n Wild Party of Five Glitters arrived in my mailbox, I decided to use that today, over a dark polish to get the best effect on the glitter. I went with Isadora Gothic Black. In retrospect,  I regret that I didn’t chose another dark colour I have, because I think it has become old and it was a little bit thick. Next time I think I’ll go with  a dark purplem, that can be nice also. Today I had  a premiere for photographing in my photostudio. It felt very professional and fun, and I didn’t have to go out and get cold. At the same time I get a completely different light that makes the polishes show their best side and effect. I’m going to write a blog post about the photostudio someday ahead.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, two layers with Isadora Gothic Black, two layers with Wet n Wild Party of Five Glitters, finished it all with one layer SV.
Formula: My Isadorapolish was a bit old I think, because it was so thick and hard to paint with, then I’m not so found of the brush. POFG was also a bit thick and hard to paint with and I don’t like that brush either. Otherwise I liked the polish, it was much glitter with just two layers.

What do you think about the pictures? I would like to know your opinion of them please.