Jag färgade mitt hår för bara några veckor sedan, då med Schwarkopf Brilliance Color-Creme och färgen Noble Mahogny. Jag tyckte först att det blev bra med den röda färgen, men sedan dagen efter när jag fönade och fixade till frisyren så märkte jag att det inte såg så rött ut som jag hade önskat. Jag har förstått att det dels beror på att jag har en ganska mörkbrun färg sedan tidigare i håret. Då är det svårt för den röda färgen att framträda. Men jag tänkte göra ett nytt försök ändå med en annan röd färg, den röda färgen jag ville ha i Schwarkopf hade de inte på Åhléns där jag köpte färgen. Så då tog jag helt enkelt ett annat märke där jag hittade den röda färgen jag ville ha. Så nu har jag Garnier’s Fiery Red i håret, 6.60. Har aldrig testat detta märke på hårfärg förut, men det verkar fungera likadant iaf. 
English: I’ve coloured my hair just a few weeks ago, but then with Schwarkopf Brilliance Color-Creme and the colour Noble Mahogny. I first thought that it was a good result with the red colour, but the day after, when I blowdryed and finished styling my hair, it didn’t look so red as i wanted it to. I’ve understand that it has to do with my haircolour before, it was darkbrown. So it’s hard for the red colour to stand out. But I thought that I would give one more chance with another red colour, the red colour I wanted from Schwarkopf weren’t available at Åhléns where I bought the colour. So I just bought another red colour from another brand. So now I have Garbnier’s Fiery Red in the hair, 6.60. I’ve never tried this brand before, but it seems to work out just like Scwarkopf and other brands.
Nu när jag har sköljt ur allt och använt efterbehandlingen så tycker jag mig se att det är lite rödare än tidigare. Men jag har ännu inte stylat håret, men jag märker att luggen vill envisas med att vara mörkbrun tyvärr. Nåja, jag blev något rödare i håret. Det får duga så länge. Kan tänka mig att köpa färg från det här märket fler gånger.
Inköpsställe: Åhléns
Pris: 99 kr hos Lyko.se
Betyg: 5 av 5 Polly
Now when I rinsed it all out and used the conditioner I thought it was a bit more red than before. But I haven’t styled my hair yet, and I’ve noticed that my bangs insists on being darkbrown unfortunately. Well, my hair got more red anyway. It will do for now. I think I’m going to buy colour from this brand several times.
Shoppingplace: Åhléns
Price: SEK 99 at Lyko.se
Grade: 5 of 5 Pollys