Jag har läst om dessa BBcremer som har funnits på marknaden ett tag, och jag har varit nyfiken på dem en längre tid. Men jag är inte så snabb för nu har jag t.o.m. hört att det har kommit eller ska komma en CCcream, som tydligen ska vara ännu lite bättre än BB. Jag köpte den här BBcremen förra veckan och använde den idag. Jag har en del ärr efter acne och andra småsaker som jag vill dölja, men jag kan tycka att en foundation känns för “tung” ibland och för mycket, så det var därför jag kände att en BBcream kan vara något för mig. Det är flera olika märken som har gett ut dessa cremer. Jag valde att inte köpa den allra dyraste för kassan tillåter inte det. Men hade fått den här rekommenderad av flera, eftersom min hy på “äldre” dagar blivit lite torr på vissa ställen. Denna BBcream från Garnier har fem positiva egenskaper.
  1. Jämnar ut hudtonen – Mineralpigment fördelar sig jämnt över huden, för en felfri finish
  2. Återfuktar huden – Mikroinkapsling av lipider och hyaluronsyra gör att huden binder mer vatten
  3. Korrigerar – Slätar ut huden för en naturlig look
  4. Ger lyster – De antioxidativa egenskaperna hos C-vitamin ger huden lyster
  5. Ger SPF 15 (solskyddsfaktor 15) – Cremen skyddar huden mot skador orsakade av solens strålar

Den finns i två nyanser, light och medium, jag köpte light, eftersom jag nu har väldigt ljus hy. Jag tog en dagcreme under idag, men det märkte jag sedan att det hade jag inte behövt, den verkar återfukta väldigt bra. Jag tog lite concealer under ögonen för att jag ville ta bort mer ringar under ögonen, men det kan jag nog undvika sedan. Sedan borstade jag puder över, och det är nog ett måste för det blev alldeles för blankt för min smak annars. Men jag är väldigt nöjd med den annars, den jämnade ut hudtonen och försvann väldigt bra in i huden, den återfuktade bra, och korrigerar ärr och mörka ringar under ögonen. Fick en fin lyster i ansiktet också. Bra att den har solskyddsfaktor också, även om det behövs mindre skydd under denna årstid. En produkt jag kan rekommendera i alla fall.

Pris: 119 kr på www.eleven.se (Men en vän berättade att de finns att köpa på Willys för 75 kr.)

Jag kommer betygsätta produkter som jag använder. Min betygsskala får bli Pollys (godiset Polly). Skala från 1-5.
Garnier BBCream Miracle Skin Perfector: 4 st Polly av 5
English: I’ve read about these BBcreams, that has been out on the market for a while now, and I’ve been curious about them for some time. But I’m not so fast, because now I’ve heard that it’s a CCcream out now or will be out soon, and that it’s going to be better than the BBcream. I bought this BBcream last week and I used it todat. I’ve got some scars after my acne and other things that I want to hide, but sometimes I think that a foundation can feel a bit “heavy” and it’s too much sometimes. That is why I chose this BBcream. There are more brands that have released these BBcreams. I chose to not buy the most expensive one, because I don’t have the finances for it. And I’ve had recommendations for this one, because my skin has become more dry now when I’ve got older. This BBcream has five positive qualities:
  1. Evens out the skintone – Mineralpigment is distributed evenly over the skin, for a flawless finish
  2. Moisturizes – Microencapsulation of lipids and hyaluronic makes the skin bind more water
  3. Corrects – Smothes the skin for a natural look
  4. Adds luster – The antioxidative qualifications with C-vitamine gives the skin luster
  5. Gives SPF 15 – The cream protects the skin from damages from the sun

It comes in two shades, light and medium, I bought light, because I’ve got very light skin. I applied a daycream under, but I discovered that wasn’t neccessary, beacuse it moisturizes well enough. I applied some concealer under my eyes to avoid dark circles, but I think I can skip that part. Then I brushed some powder over the whole face, and I think that is a must, the skin is too shiny otherwise. I’m very satisfied with this, it evens out the skintone and it moisturizes very well, corrected scars and dark circles under the eyes. It almost disappeared into the skin and gave it more luster. It’s good with the SPF, although this isn’t the time of year when we need it the most. I can really recommend this product.

Price: SEK 119 at www.eleven.se

I’m going to rate products I use. My scale is “Pollys” (chocolatecandy) Scale from 1-5.
Garnier BBCream Miracle Skin Protector: 4 Polly of 5.