Ni vet väl att ni kan följa mig på Bloglovin’, Twitter, Facebook och Instagram? För Bloglovin’ är det bara att klicka uppe till höger för att följa mig. Twitterikon är på väg upp, letade efter snygga ikoner/knappar igår och nu har jag svårt att välja vilka jag ska köra på. Men mitt alias på Twitter är: ColourItSweden.( Instagram alias är: colouritatinstagram. Som ni redan vet så finns jag även på Facebook, man kan söka på Colour it eller så har ni länken här: Colour it – Facebook. Ni kan också klicka på “Gilla” där ni ser Facebookrutan längre ned till höger här på bloggen. Jag blir väldigt glad om ni följer mig på dessa olika ställen.

English: You know that you can follow me at Bloglovin’, Twitter, Facebook and Instagram? For Bloglovin’ it’s just click at the right top for follow me. A Twittericon is on it’s way, I looked after cute icones/buttons yesterday and now I have trouble chosing the one that I want. But my alias at Twitter is: ColourItSweden. Instagram alias is: colouritatinstagram. As you already know I also exists on Facebook, you can search for Colour it or here’s the link: Colour it – Facebook. You can also click on “Like” (Gilla) where you can see the Facebooksquare further down to the right here on the blog. I’ll be so glad if you’ll follow me at those places.