Eftersom det är Fars Dag så fick maken beställa färg på lacket idag, eller för att vara extra tydlig, han fick välja mellan de tre nya lack Calvin Klein jag köpte igår på Rusta. Kille som han är så valde han såklart Navy Sparkle, ett  mörkblå lack med lite skimmer i. Detta är mitt första blåa lack faktiskt och det var extra kul att måla med det. Det jag däremot har märkt sedan jag började måla efter guiden är att jag måste skaffa glasögon, för jag ser så dåligt på nära håll, och det märks extra tydligt då jag ska måla naglarna som är ett väldigt detaljerat arbete. Så det är något jag måste ta itu med, märkte det idag att målningen inte blev bra, dels för att det är kolsvart ute och jag ser dåligt trots lampans sken. Så ni får stå ut med bilderna idag, för lackningen blev inte bra såg jag sen när jag tittade på bilderna.
Applicering: Ett lager med O.P.I Base Coat, tre lager med Calvin Klein Navy Sparkle, ett lager med Seche Vite.
Formula: Den här var bra till konsistensen, kändes alldeles lagom, penseln var också lätt att jobba med.

English: Since it’s Father’s Day, my husband got to chose the colour on the polish today, or to be exact, he got to chose between the three new polishes I bought yesterday at “Rusta!. Man as he is, he chose Navy Sparkle, a dark blue polish with some shimmer. This is my first blue polish actually and that made it so much more fun to paint. I’ve noticed since I started to paint my nails after the guide that I must get glasses, beacuse I can’t see good at close up, and that gets so obvious when I paint my nails which is such detailed work. So that is something I must take care of, I noticed today that my painting wasn’t so good, partly beacuse it’s so dark outside and partly because my poor sight although I had the light from the lamp. So you have to put up with the pictures today I’m afraid, because the polishing wasn’t so good when I looked at the pictures.
Application: One layer with O.P.I Base Coat, three layers with Calvin Klein Navy Sparkle, one layer with Seche Vite.
Formula: This one had good consistency, it was quite perfect, and the brush was really easy to work with.