Jag känner att det är dags för 5 av mina favoriter igen. Jag tror att jag ska göra det till ett återkommande tema i bloggen. Favoriter kommer och går, vissa består och vissa nya kommer till. Så nu vill jag dela med mig av några favoriter som jag verkligen gillar just nu och vill tipsa er om.

English: I feel that it’s time for 5 of my favourites again. I think I’m going to make that a reccurent theme in the blog. Favourites comes and goes, some consists and new ones comes along. So now I want to share some favourites that I really like right now and like to tell you about.

Björn Axén Salt Water Haze (Strong)
De har tagit fram produkter med utvalda ingredienser i form av alger och mineraler från havet som stärker och vitaliserar håret, samtidigt som de mjukgör och återfuktar hårbotten. Alla deras stylingprodukter innehåller värmeskydd och UV-filter. Det här är en stylingprodukt med saltvatteneffekt, som ger känslan av ett lätt stylat hår. Ger ordentlig stadga, lite sträv känsla, lång hållbarhet och en matt finish. Den innehåller också vitamin B5 som stärker och vårdar håret. Jag älskar den här, mitt tunna korta hår går mycket lättare att styla med den här, och den luktar gott och fräscht. Jag sprayar på lite innan jag ska föna håret. Styligen blir mycket enklare då.
Pris: 125 kr hos Lyko.se
English: They have developed products with selected ingredients in form of algiers and minerals from the ocean that strengthens and vitalizes the hair, at the same time as they softens and mouisturises the scalp. All of their stylingproducts contains heat protection and UV-filter. This is a stylingproduct with salt water effect, that gives the feeling of styled hair. It gives a proper substance, a little rough feeling, long lasting and with a matt finish. It contains vitamin B5 that strengthens and nourishes the hair. I love this one, my short thin hair gets more easy to style and it smells good and fresh. I spray some on before I blowdry my hair. The styling gets a lot more easy then.
Price: SEK 125 at Lyko.se
Apoliva Anti Age Nightcream
Det här är nattcremen från Apolivas serie Anti Age. Jag har hela serien med rengöring, serum, dagcreme, nattcreme och ögonkräm. Jag älskar dem allihopa, min hy har verkligen blivit mycket bättre. Men nu väljer jag just nattcremen som är otroligt skön. Den motverkar hudens ålderstecken och huden känns fastare. Den innehåller Omega 3 och 6, hyaluronsyra och vitamin B3, B5 och vitamin E. Den stödjer hudens egna återuppbyggnad under natten. Jag älskar att smörja in mig efter att ha rengjort mig, tar på lite serum innan och sen denna sköna nattcreme. Den luktar gott och känns lite fet så huden blir ordentligt återfuktad under natten. Jag är inte lika torr längre och min acne har t.o.m minskat, även om jag inte tror att det är en egenskap som är tänkt för just denna serie. Helt enkelt en positiv påföljd.
Pris: 120 kr hos Apoteket
English: This is the nightcreme from Apoliva’s serie Anti Age. I have the whole serie with cleanser, serum, daycream, nightcream and eyecream. I love them all, my skin has really improved. But now I choose the nightcream that is so nice. It counteracts the skins aging signs and the skin feels firmer. It contains Omega 3 and 6, hyaluronic and vitamin B3, B5 and vitamin E. It supports the skins own reconstruction during the nicght. I love to rub this on after I’ve cleansed the skin, put some serum on and then this lovely nightcream. it smells good and feels a little rich so the skin gets properly mouisturised during the night. My skin isn’t so dry anymore and my acne has been reduced, even if I think that, that quality wasn’t supposed to belong to this serie. Just a positive outcome. 
Price: SEK 120 at Apoteket
Mavala Cuticle Oil
Den här har jag nämnt tidigare och har blivit en favorit för mig. Det är en nagelbandsolja som man penslar på runt nagelbanden och sedan masserar du in den ordentligt och låter det verka under natten. Jag gör det medan jag ligger i sängen. Mina nagelband har blivit riktigt fina nu måste jag säga, det var längesen jag hade så fina nagelband. Den innehåller solrosolja, olivolja och mandelolja bl.a. Oljan mjukar upp huden och lossar varsamt nagelbanden från nageln. Det gör i sin tur att nageln kan växa fritt och ger en perfekt nagelkontur. För bästa resultat använd den dagligen, men jag kan säga att jag missat nån dag här och där, och ändå lyckats. 
Pris: 99 kr hos Lyko.se
English: I’ve mentioned this one before and this has become a favourite of mine. It’s a cuticle oil that you brushes on around the cuticles and then massages the oil in properly and let it operate during the night. I’m doing this while I’m in bed. My cuticles has become really good I must say, it was a long time since I had this good looking cuticles. The oils softens up the skin and loosens up cuticles from the nail. That makes that the nail can grow freely and gives a perfect nailcontour. For best result, use it daily, but I can say that I’ve missed a day here and then, and have succed anyway.
Price: SEK 99 at Lyko.se 
Me, brushing on the cuticle oil in the bed
Nubar Nailpolish – Mystique
Ja det här nagellacket känner jag redan är en favorit hos mig. Inte bara färgen utan även själva nagellacket i sig. En underbar konsistens, bra pensel och snygg, modern flaska. Penselskaftet var också bra att hålla i, gav ett bra grepp. Nagellacket verkar vara av bra kvalitet och finns i många härliga färger. Just den här färgen heter Mystique och är ur deras höstkollektion “Simplicity Meets Elegance”. (Jag köpte mina Nubarlack hos Nailmail.se)
Pris: 135 kr hos Nelly.com

English: Yes this nailpolish has already become a favourite of mine. Not just the colour but the nailpolish itself. A wonderful consistency, good brush and a nice, modern bottle. The brush handle is great to hold, it gives a good grip. The nailpolish seems to be of good quality and comes in many great colours. This colour is called Mystique and comes from their autumncollection “Simplicity Meets Elegance”. (I bougt my Nubarpolishes at Nailmail.se)
Price: SEK 135 at Nelly.com

Swatch: Nubar Mystique
Anatomicals Body Scrub
Som ni kanske redan märkt så gillar jag skubbcremer. Den här är från företaget Anatomicals som har mycket bra produkter med härligt roliga namn. Den här fick jag med i en Glossybox och jag har använt den flera gånger sedan dess. Den doftar friskt och gott och skrubbar bra och efterlämnar en mjuk, frisk och len hud. Det är en grovkorning kroppsscrub med doft av grapefrukt och korn från aprikoskärnor som skrubbar huden len. Jag gillar den här, känns naturlig och frisk och huden blir väldigt len och mjuk. Jag använder den regelbundet och mina problemområden som torra armbågar t.ex. har blivit mycket bättre. 
Pris: 43 kr hos Asos.com
English: As you may have noticed I really like scrubcreams. This one is from the company Anatomicals that has a lot of great products with great, funny names. This one came in a Glossybox and I have used it several times since then. It smells fresh and good and scrubs well and leaves a soft, healthy and smooth skin. It’s a coarse-grained bodyscrub with a scent of grapefruit and grains from apricot that scrubs the skin smooth. I like this one, it feels natural and healthy and my skin gets really soft and smooth. I use this regularly and my problem areas like dry elbows has become much better.
Price: SEK 43 at Asos.com
Har du provat några av de här produkterna? Vad tyckte du om dem/den?
Vad har ni för favoriter? Ge mig några förslag, alltid kul att prova nytt.
Have you tried any of this products? What did you think about them/it?
What are your favourites? Give me some suggestions, it’s fun to try new stuff.